Algemeen

Wel heel veel handtekeningen voor petitie Johnny Depp in 'Pirates of the Caribbean'

Heel wat fans willen dat de acteur blijft.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Terwijl Hollywood afstand neemt van acteur Johnny Depp, vecht de acteur door in de rechtbanken tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. Hij hoopt zo de reputatieschade die hij opgelopen heeft te herstellen. Intussen zijn er heel wat mensen die de acteur nog blijken te steunen.

Een petitie die op Change.org begonnen werd om Johnny Depp terug te brengen als Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean heeft ondertussen de 400.000 handtekeningen gepasseerd. Dat terwijl de kans heel klein is dat de acteur nog terug zal keren.

Wat is er aan de hand?
Johnny Depp en Amber Heard zijn nu al enige tijd in een rechtbankstrijd verwikkeld, waarbij ze elkaar van de verschrikkelijkste dingen beschuldigen. Toen het Britse roddelblad The Sun een artikel schreef waarin Depp een 'vrouwenmepper' genoemd werd, spande Depp daarop een smaadzaak aan.

Die zaak verloor de acteur, waarna definitief besloten werd afstand van hem te nemen. Zo dumpte Warner Bros. de acteur bij Fantastic Beasts 3 en werd hij uit de Pirates of the Caribbean-franchise gehaald. Dat zat er trouwens al langer aan te komen, want Disney hoopt de franchise ook zonder Jack Sparrow voort te laten duren.

Overigens zijn er ook al bijna 2 miljoen mensen die hun handtekening zetten in een petitie tegen de rol van Amber Heard in het DCEU.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Ondertussen lijkt er bewijs te zijn dat Heard over bepaalde zaken heeft gelogen en dat zou het hele gebeuren wel eens in een ander licht kunnen zetten.
Van mij mogen ze allebei met pensioen.
Heard is geen goed actrice en Debb moet eerst maar eens minimaal een jaar een rustoord in.

Coola

Avatar

Bij beide petities t terecht dat er zoveel handtekeningen zijn.

Bigds9fan

Avatar

Heard is knap (puur uitgaand op uiterlijk- niet haar karakter) dus dan is acteertalent niet nodig.

Zodra ze ouder wordt droogt haar carriere wel op.

Depp kan nog jaren mee, bij mannen telt het uiterlijk minder of ze worden juist aantrekkelijker als ze ouder worden (al zal dat laatste voor hem imho niet gelden) dus die moet nu even naar rehab of wat dan ook en later terug komen.

Deze zaak is voor hem gewoon niet te winnen.

En natuurlijk heeft hij haar niet geslagen want zij zou terugslaan en daarmee al zijn tanden uit zijn mond slaan. ????

And...Action

Avatar

maar volgens mij zijn piraten in het echt niet zo lief...

And...Action

Avatar

Daarnaast hebben "velen" liever niet een James Bond met donkere huidskleur, of een verfilming van een japansa manga met Amerikaanse acteurs of een westerse Mulan. Dan kan je volgens die redenatie toch ook niet een lieve acteur kiezen die piraat moet spelen?

Bigds9fan

Avatar

@And...Action

Persoonlijk vind ik dat je trouw moet blijven aan het bronmateriaal. Daarom is Robert Downey perfect als Iron Man.

In een film zoals Ghost In The Shell horen geen westerse acteurs. Ik heb net de game Ghost Of Tsushima uitgespeeld en die geheel in het Japans gedaan. Een minuutje geprobeerd in het Engels toen ik er al even in zat en het klinkt gewoon niet.

Bij nieuwe films en series mag je divers casten maar houd je aan het bronmateriaal.

don lukas

Avatar

Ik gun het hem. Maar hoef niet nog een “Pirates” vehikel te zien.
Maar houd de discussie graag op film totaal. Sleazy gossip is toch een reden ok hier te komen!

NieuwsFilm

meest populair