Wel heel veel handtekeningen voor petitie Johnny Depp in 'Pirates of the Caribbean'

Wel heel veel handtekeningen voor petitie Johnny Depp in 'Pirates of the Caribbean'

Heel wat fans willen dat de acteur blijft.

Terwijl Hollywood afstand neemt van acteur Johnny Depp, vecht de acteur door in de rechtbanken tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. Hij hoopt zo de reputatieschade die hij opgelopen heeft te herstellen. Intussen zijn er heel wat mensen die de acteur nog blijken te steunen.

Een petitie die op Change.org begonnen werd om Johnny Depp terug te brengen als Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean heeft ondertussen de 400.000 handtekeningen gepasseerd. Dat terwijl de kans heel klein is dat de acteur nog terug zal keren.

Wat is er aan de hand?
Johnny Depp en Amber Heard zijn nu al enige tijd in een rechtbankstrijd verwikkeld, waarbij ze elkaar van de verschrikkelijkste dingen beschuldigen. Toen het Britse roddelblad The Sun een artikel schreef waarin Depp een 'vrouwenmepper' genoemd werd, spande Depp daarop een smaadzaak aan.

Die zaak verloor de acteur, waarna definitief besloten werd afstand van hem te nemen. Zo dumpte Warner Bros. de acteur bij Fantastic Beasts 3 en werd hij uit de Pirates of the Caribbean-franchise gehaald. Dat zat er trouwens al langer aan te komen, want Disney hoopt de franchise ook zonder Jack Sparrow voort te laten duren.

Overigens zijn er ook al bijna 2 miljoen mensen die hun handtekening zetten in een petitie tegen de rol van Amber Heard in het DCEU.

NieuwsFilm

meest populair