'WandaVision'-acteur ziet terugkeer in 'Star Wars' wel zitten

'WandaVision'-acteur ziet terugkeer in 'Star Wars' wel zitten

Paul Bettany speelde Dryden Vos in Solo: A Star Wars Story.

De kans bestaat dat je niet meer weet welke rol Paul Bettany speelde in Solo: A Star Wars Story. De Han Solo-prequelfilm was namelijk niet de meest populaire film in de reeks. Nu zegt Bettany graag terug te willen keren.

De acteur, die Vision speelt in het Marvel Cinematic Universe, zei in gesprek met Jake's Takes dat hij de rol van Dryden Vos graag weer een keer speelt. De acteur werd gevraagd welke van zijn eerdere personages hij graag een keer in een serie zou willen spelen.

Bettany wist gelijk welk personage dat dan zou moeten zijn. 'Oh, ik zou heel graag iets met Dryden Vos willen doen," zei Bettany. "Ik hou van dat idee."

Dryden Vos in Solo: A Star Wars Story
In Solo bleek het personage Dryden Vos een belangrijke misdaadbaas in het Crimson Dawn-syndicaat. Hij heeft een verleden met Tobias Beckett (Woody Harrelson), de mentor van Han Solo (Alden Ehrenreich) in de tweede A Star Wars Story.

Er zal wel wat gedaan moeten worden om Dryden Vos terug te halen. Het personage wist het einde van Solo niet te halen. Maar er zijn op dit moment meerdere Star Wars-projecten in ontwikkeling bij Lucasfilm, dus wie weet is er ergens een plekje voor Vos.



NieuwsFilm

meest populair