Marvel-baas durft geen bioscoopgarantie 'Black Widow' af te geven

Kevin Feige weet niet zeker of de Marvel-film wel op het witte doek komt.

In Nederland gaat de lockdown mogelijk nog eens drie weken langer duren en dat zou betekenen dat de bioscopen tot ten minste 10 februari zijn gesloten. Ook in de rest van de wereld ziet het er erg somber uit.

Nu heeft Marvel Studios baas Kevin Feige aangegeven dat hij er niet zeker van is of Black Widow nog wel op het witte doek verschijnt. Feige sprak met Deadline en gaf aan hoe hij erover denkt.

Uitkijken naar het witte doek
"Vraag me niet wat er in deze wereld week na week gaat gebeuren, ik heb geen idee en wil ook niet gaan gissen," was zijn reactie op de vraag van Deadline of hij denkt dat Black Widow in de bioscoop verschijnt.

"Alles wat we hebben gedaan bij Marvel Studios is gebaseerd op 'Ok, als alles perfect gaat, dan is dit wat we zouden willen doen'. En tot het afgelopen jaar is het opmerkelijk goed gegaan."

Advies: focus op Marvel-series op Disney+
"En ik hoop dat de wereld weer op het goede spoor komt en we allemaal teruggaan naar de bioscoop. Tot die tijd kunnen mensen op het relatief goedkope Disney+ zien we we daar iedere week presenteren," aldus Feige.

"Om vervolgens uit te kijken om in het echte leven samen te komen met vreemden en de ervaring te delen op het grote scherm," rondt Feige af.

Het is duidelijk dat Feige niet zeker weet of Black Widow wel in mei in de bioscoop verschijnt. Mogelijk gaat de film wel naar Disney+ of wie weet komt er nieuw uitstel.

Disney's eerstvolgende grote bioscoopfilm staat gepland voor 12 maart. Dan moet The King's Man van 20th Century Studios uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair