Algemeen

Vin Diesel probeert 'Fast & Furious In Space' weer in mysterie te hullen

Maar is er iemand die daar nog intrapt?

door Arjen Rooseboom om 13:30 in Algemeen
Vin Diesel is altijd al een fan-service-boy geweest en probeert verrassingen in zijn films zoveel mogelijk geheim te houden om de kijkervaring te vergroten. Zo ook weer voor het aanstaande Fast & Furious 9 waarvoor we volgens hem 'toch echt naar de bios moeten'.

Onlangs werd Diesel in een interview met ENTERTAINMENT WEEKLY gevraagd naar de harde geruchten over dat het negende deel de ruimte in gaat. De acteur gaf geen direct antwoord, maar bleef geheimzinnig:

"Geen spoilers hier. Ik zal zeggen dat Justin zo'n regisseur is die out-of-the-box denkt. Ik zou niets aan hem voorbij laten gaan, omdat hij grondig zal spelen met alles wat aannemelijk is om in het verhaal op te nemen".

Loslippige mede-sterren
Ergens is het best merkwaardig dat Diesel nu de verwachtingen staat te ontkrachten. Afgelopen zomer praatte Ludacris al enigzins zijn mond voorbij en een paar maanden later klapte Michelle Rodriguez helemaal uit de school, waardoor niemand er waarschijnlijk nog van op gaat kijken.

Maar wat er ook online is gelekt, Diesel zijn poging om de ervaring voor ons te behouden, valt te prijzen. Vanaf mei (hopelijk) eindelijk te zien.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Laat maar zitten

Goov25

Avatar

Wat hierboven al gezegd wordt.

NieuwsFilm

meest populair