Disney-verfilming 'Keeper of the Lost Cities' vindt zijn (wereldberoemde) regisseur

Opnieuw een boekverfilming...

Binnenkort komt er opnieuw een boekverfilming uit van Walt Disney Pictures. De "uitstekende boekverfilming" Artemis Fowl heeft het goede voorbeeld gegeven afgelopen jaar, dus was een regisseur vinden geen enkel probleem.

De regisseur heeft best een grote naam: acteur en regisseur Ben Affleck zal aan het roer komen te staan van de boekverfilming van Keeper of the Lost Cities.

Script
Volgens Deadline is Affleck aan boord als regisseur en gaat hij het script schrijven met Kate Gritmon (The Next Three Days)

Derde
Het is inmiddels al de derde Disney film waar Affleck aan gelinkt wordt. In Deep Water speelt hij de hoofdrol met zijn geliefde Ana de Armas, in The Last Duel van Ridley Scott krijgt hij een rol naast Matt Damon en Adam Driver.

Verhaal
De synopsis van de reeks boeken van schrijfster Shannon Messenger, luidt als volgt:

"De twaalfjarige Sophie Foster heeft een geheim. Ze is een helderziende, iemand die gedachten kan lezen. Het is een talent waarvan ze nooit weet hoe ze het moet uitleggen. Alles verandert op de dag dat ze Fitz ontmoet, een mysterieuze (en schattige) jongen die uit het niets opduikt en net als zij gedachten kan lezen."

NieuwsFilm

meest populair