Waarom moet 'Fast & Furious' bij deel 10 stoppen? Vin Diesel geeft antwoord

Waarom moet 'Fast & Furious' bij deel 10 stoppen? Vin Diesel geeft antwoord

De franchise moest al langer eindigen bij het tiende deel.

Waarom moet de Fast & Furious-franchise tot een einde komen? Acteur Vin Diesel sprak daarover met Entertainment Weekly en legde uit waarom men ervoor kiest een tweedelige tiende film te maken om het hoofdverhaal tot een einde te brengen.

Volgens Vin Diesel was het plan al langer om met het hoofdverhaal te stoppen tegen de tijd dat men het tiende deel bereikt zou hebben. "Dat is waar we het eigenlijk tot nu toe altijd over gehad hebben", aldus Diesel.

Al jaren
"Zelfs zover terug als 2012, 2013, was het iets waar Pablo [Walker] en ik het over hadden, om met de tiende te stoppen," aldus de acteur. "Dat voelde altijd heel goed. En ik zie, mede dankzij het feit dat ik onderdeel ben van de Marvel-franchise, waar de kans ligt om te stoppen met twee films."

"Het is dus iets waar we het heel vaak over gehad hebben en iets dat nu dus uit gaat komen. Het is echt ontzettend mooi dat we het altijd gezien hebben als iets dat tien films zou moeten krijgen en een tiende film als finale zou krijgen. Daar werken we nu dus ook echt naar met het verhaal."

De franchise eindigt natuurlijk niet, daarvoor levert de boel veel te veel geld op. Op dit moment wordt er aan twee spin-off films gewerkt.

NieuwsFilm

meest populair