Algemeen

Waarom moet 'Fast & Furious' bij deel 10 stoppen? Vin Diesel geeft antwoord

De franchise moest al langer eindigen bij het tiende deel.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Waarom moet de Fast & Furious-franchise tot een einde komen? Acteur Vin Diesel sprak daarover met Entertainment Weekly en legde uit waarom men ervoor kiest een tweedelige tiende film te maken om het hoofdverhaal tot een einde te brengen.

Volgens Vin Diesel was het plan al langer om met het hoofdverhaal te stoppen tegen de tijd dat men het tiende deel bereikt zou hebben. "Dat is waar we het eigenlijk tot nu toe altijd over gehad hebben", aldus Diesel.

Al jaren
"Zelfs zover terug als 2012, 2013, was het iets waar Pablo [Walker] en ik het over hadden, om met de tiende te stoppen," aldus de acteur. "Dat voelde altijd heel goed. En ik zie, mede dankzij het feit dat ik onderdeel ben van de Marvel-franchise, waar de kans ligt om te stoppen met twee films."

"Het is dus iets waar we het heel vaak over gehad hebben en iets dat nu dus uit gaat komen. Het is echt ontzettend mooi dat we het altijd gezien hebben als iets dat tien films zou moeten krijgen en een tiende film als finale zou krijgen. Daar werken we nu dus ook echt naar met het verhaal."

De franchise eindigt natuurlijk niet, daarvoor levert de boel veel te veel geld op. Op dit moment wordt er aan twee spin-off films gewerkt.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Geweldige uitleg, goeie onderbouwing ook ! Slim gepland allemaal. We stoppen na 10 films omdat we dat een tijd geleden zo besloten hebben.

RobzZ01

Avatar

Pablo Walker?

EntertainmentWatcher

Avatar

@Jim Pedd: Zoals RobzZ01 al zei ''Pablo Walker?''. Volgens mij is het toch echt Paul Walker. Maar gewoon een vraag: Controleren jullie nu nooit de artikelen op fouten voor jullie iets plaatsen? Zo moeilijk lijkt me dat niet. Jullie bedoelen het goed, maar deze fouten worden al jaren gemaakt. Men zou denken dat je na al die tijd snapt om iets te controleren voor je het online gooit. Komt wat professioneler over mijn inziens. Want keer op keer gaat het mis, erg jammer vind ik dat.

Dit is niet afkrakend bedoeld hoor, absoluut niet, maar ik bedoel het positief!!! Even het te plaatsen artikel nalopen voor het plaatsen: Zo gebeurd lijkt me!

Janty

Avatar

ok, maar probeer het dan reeel te houden, na hun wegen splitsten, vond ik het ok (walker en diesel) , noem het dan anders de films.........

Angelater

Avatar

@ knakkers boven mij... Vin Diesel noemt hem altijd zo. Simpelweg terug te vinden bij de originele bron. Heb zelf ook geen idee waarom, maar Vin gebruikt altijd Pablo. Geen fout van FT.

Sunspot

Avatar

Maar dan ook stoppen, had bij 7 gemoeten. Maar als je dit zo leest enhet waar is, dankanikhet nog begrijpen, oke.

Melkkoe!

SeanDeNiro

Avatar

Hij is gelukkig net zo dom als hij eruit ziet.

Decepticon

Avatar

Yeah right, alsof iedereen dat belooft.
Ze hadden imo ook moeten stoppen na deel 7. Maar als het waar is wat Diesel zegt, oké.
Maar kom je worden wel na en ga niet nog meer delen maken als je geen andere rollen meer krijgt.

Maar vooralsnog denk ik ook gewoon dat de franchise gewoon door gaat en dat er meer films zullen komen.

DannyMG

Avatar

@EntertainmentWatcher Vin Diesel noemt hem altijd zo. Er zijn zo veel domme mensen hier. Hoe kan je jezelf een Fast and Furious fan noemen.

Gregbelgie

Avatar

Da zijn nu echt eens kutfilms!! Teveel uitgemolken . De enige goeie film in te reeks is de eerste ! Toen ging het nog echt om auto’s en snelheid . En nu gaan ze te ruimte in ???? slaagt dus helemaal op niets meer ...

Andrewvol

Avatar

Redactie heeft dit wel juist gedaan omdat Vin Paul ooit de bijnaam Pablo heeft gegeven.
Als je hiervan meer wilt weten,
Even googelen.
????

NieuwsFilm

meest populair