Algemeen

Slecht nieuws voor nieuwste 'James Bond'-film meer uitstel voor 'No Time to Die'

No Time to Die lijkt wederom uitgesteld te worden.

door Jim Pedd om 12:54 in Algemeen
Het lijkt erop dat James Bond-film No Time to Die wederom uitgesteld wordt. Er zou nu gemikt worden op een release in de herfst van 2021.

De film zou eigenlijk in april 2020 in de bioscoop draaien, maar werd vanwege de coronapandemie uitgesteld naar november 2020. Dat bleek niet haalbaar, waarna de film naar april 2021 uitgesteld werd. Maar nu in belangrijke bioscoopmarkten wereldwijd het aantal coronagevallen oploopt, lijkt het erop dat de release niet doorgaat.

Weer uitgesteld
De eerste tekenen aan de wand voor het uitstel zijn er al langer. We zagen hoe Wonder Woman 1984 er niet echt in slaagt om grote bedragen op te brengen. En nu Morbius is uitgesteld naar de loop van oktober, lijkt het erop dat het zomaar eens langer kan duren voordat we No Time to Die te zien krijgen.

Dat is ook precies waar Deadline over schrijft. Dat meldt op basis van "meerdere bronnen" dat de film wederom uitgesteld wordt.

Het is nog niet zeker wanneer de film dan wel uit moet komen, maar volgens de bronnen van Deadline kijkt men naar de mogelijkheid om de film in de herfst uit te brengen. Tegen die tijd zouden er in heel wat westerse landen veel vaccinaties rond moeten zijn en het is de hoop van filmbedrijven dat het normale leven dan weer meer hervat kan worden.

De kans lijkt dus groot dat we snel moeten melden dat No Time to Die weer wat langer op zich laat wachten.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Gewoon geen datum meer geven, alle films niet meer. Het is gewoon niet realistisch om te denken dat dit jaar weer normaal wordt zoals 2 jaar geleden. Gewoon een datum wanneer het weer reëel lijkt

Master Of Films

Avatar

Dat No Time to Die uitgesteld zal gaan worden had Carlo Lambregts, eigenaar van C-Cinema, ook al beweerd tijdens een interview met BN DeStem. Niks nieuws onder de zon.

aspers

Avatar

Was weer te verwachten. Er komt echt niets nieuws in de bios tot eind van het jaar.

Jeroenevertp

Avatar

Deze werd toch verkocht aan een streamingsdienst ?

Fluffer

Avatar

Ook dit filmjaar grotendeels om zeep dus

Thiver

Avatar

Jeroenevertp "Deze werd toch verkocht aan een streamingsdienst ?"

Vooralsnog is er geen streamingsdienst die even 800 miljoen dollar kan ophoesten.

SunChaser

Avatar

Of 800 miljoen WIL betalen. Daar kun je een paar seizoenen serie mee maken van iets waar je zelf de IP van hebt.

Die film had gewoon in nov 2019 uit moeten komen

NieuwsFilm

meest populair