Slecht nieuws voor nieuwste 'James Bond'-film meer uitstel voor 'No Time to Die'

Slecht nieuws voor nieuwste 'James Bond'-film meer uitstel voor 'No Time to Die'

No Time to Die lijkt wederom uitgesteld te worden.

Het lijkt erop dat James Bond-film No Time to Die wederom uitgesteld wordt. Er zou nu gemikt worden op een release in de herfst van 2021.

De film zou eigenlijk in april 2020 in de bioscoop draaien, maar werd vanwege de coronapandemie uitgesteld naar november 2020. Dat bleek niet haalbaar, waarna de film naar april 2021 uitgesteld werd. Maar nu in belangrijke bioscoopmarkten wereldwijd het aantal coronagevallen oploopt, lijkt het erop dat de release niet doorgaat.

Weer uitgesteld
De eerste tekenen aan de wand voor het uitstel zijn er al langer. We zagen hoe Wonder Woman 1984 er niet echt in slaagt om grote bedragen op te brengen. En nu Morbius is uitgesteld naar de loop van oktober, lijkt het erop dat het zomaar eens langer kan duren voordat we No Time to Die te zien krijgen.

Dat is ook precies waar Deadline over schrijft. Dat meldt op basis van "meerdere bronnen" dat de film wederom uitgesteld wordt.

Het is nog niet zeker wanneer de film dan wel uit moet komen, maar volgens de bronnen van Deadline kijkt men naar de mogelijkheid om de film in de herfst uit te brengen. Tegen die tijd zouden er in heel wat westerse landen veel vaccinaties rond moeten zijn en het is de hoop van filmbedrijven dat het normale leven dan weer meer hervat kan worden.

De kans lijkt dus groot dat we snel moeten melden dat No Time to Die weer wat langer op zich laat wachten.

NieuwsFilm

meest populair