Celebrity

Heftige berichten onthullen dat deze populaire acteur een echte kannibaal is

Armie Hammer fantaseert rijkelijk over het afsnijden van lichaamsdelen.

door FilmTotaal om 12:00 in Celebrity
Armie Hammer houdt er maar rare fantasieën op na. Eerder deze week werd al bekend dat de acteur van extreme seks houdt en nu blijkt hij ook kannibaalachtige trekjes te hebben.

Armie Hammer (34) is sinds zondag trending op Twitter nadat een aantal screenshots van gesprekken waarin hij opvallende uitspraken doet opnieuw is opgedoken. De Rebecca-acteur blijkt er tijdens zijn huwelijk met Elizabeth Chambers meerdere andere relaties op na te hebben gehouden.

En deze relaties waren vooral seksueel van aard. Maar dan wel behoorlijk heftig en extreem. Zo domineerde Hammer de vrouwen met wie hij het bed deelde graag en zag hij hen als zijn slaafjes.

Kannibaal
Maar Hammer gaat nóg een stap verder en uit buiten zijn seksuele fantasieën ook een aantal lugubere wensen. "Ik wil je teen afsnijden en die bewaren in m'n zak", schrijft hij bijvoorbeeld aan een van zijn vriendinnetjes.

Hammer noemt zichzelf een echte kannibaal. "Ik ben honderd procent een kannibaal. Ik wil je opeten en je bloed drinken", valt te lezen op een andere screenshot.

Waar of niet waar?
Zijn ex-vriendin Jessica Ciencin Henriquez heeft inmiddels bevestigd dat de shockerende berichten echt zijn. Hammer heeft zelf nog niet gereageerd op de opgedoken screenshots. Tot nu toe weigert zijn team te reageren op verzoeken van de media.

Hammer verliet in juli vorig jaar zijn vrouw Elizabeth Chambers na een huwelijk van ruim tien jaar. Of zijn overspel daar iets mee te maken heeft, is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair