Algemeen

Bankovervaller Tom Holland op foto's uit zijn nieuwe film 'Cherry'

De nieuwe film van de regisseurs van Avengers: Endgame.

door Bram de Groot om 09:29 in Algemeen
Dit jaar zien we Tom Holland in maar liefst vier films. Als alles volgens planning verloopt, dan zien we hem eind dit jaar in de Marvel-film Spider-Man: Homecoming 3, met daarvoor rollen in de potentiële kaskrakers Uncharted en Chaos Walking.

De Spider-Man acteur trapt het jaar af met een heel ander soort film. Hij zal namelijk te zien zijn in een kleinschaligere misdaadfilm, geregisseerd door Avengers: Endgame-regisseurs Anthony en Joe Russo.

Vanmiddag verschijnt de trailer, maar hieronder hebben we alvast een aantal foto's uit de film die een duidelijkere blik geven op het personage van Holland.

Foto's uit misdaadfilm Cherry
De Russo's hebben eerder aangegeven dat Holland een Oscarwaardige rol vervulde in Cherry. Hij speelt een legerarts die te kampen heeft met een posttraumatische stressstoornis. Hij raakt aan de drugs en ziet zich genoodzaakt om banken te overvallen.Met ook rollen voor namen als Ciara Bravo, Kelli Berglund, Michael Gandolfini en Jack Reynor verschijnt Cherry eind februari in bepaalde Amerikaanse bioscopen en vanaf 12 maart moet de film via Apple TV+ te zien zijn.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair