Algemeen

Vin Diesel belooft dat Helen Mirren ook gaat rijden als een duivel in 'F9'

Pas op voor opoe!

door Arjen Rooseboom om 13:09 in Algemeen
Probeerde Vin Diesel eergisteren nog het ruimtegerucht rondom Fast & Furious 9 de kop in te drukken, over het aandeel van Helen Mirren in het negende deel uit de autosaga is hij wat makkelijker.

In een interview met ENTERTAINMENT WEEKLY werd hem gevraagd of Mirrens Magdalena Shaw (de badass moeder van Luke Evans' Owen en Jason Stathams Deckard) nu eindelijk mee gaat scheuren:

"Nogmaals, ik wil liever geen spoilers weggeven, maar weet je wat? Oké vooruit, ik ga een spoiler weggeven. Ja, ze mag en ze gaat zeker rijden. En het is zo geweldig. Zij verbrandt rubber als geen ander"!

Ook Mirren zelf kan haar enthousiasme moeilijk verbergen: "Ik moet zeggen dat Vin briljant is, ik ben dol op hem en hou van hem. Het is deels vanwege hem én het rijden dat ik er zo graag in wilde zitten".

Een na laatste avontuur
In Fast & Furious 9 van Justin Lin komt de familie van Dominic Toretto wederom tegenover terrorist Cypher (Charlize Theron) te staan, alsmede de verloren gewaande broer van Dom, Jakob (John Cena).

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kevin1994

Avatar

Ik heb zo'n zin in deze film. Ik hoop dat ik hier weer net zo van ga genieten als deel 8. Uiteraard in de bioscoop! Ik genoot van de scene in New York dat alle auto's werden gehackt en hun eigen zin had.

Robbepost

Avatar

^ Ik hoop het ook voor je!

Ik vind deel 8 zelf heel slecht.
Ik snap dat je de films niet serieus moet nemen, maar het verhaal met een kind van Dom en dat hij dan 3/4 film een semi-badguy is (na dat zoetsappige familie gezever heel de franchise door) dat gaat al nergens over.
Dat de vijanden uit deel 6&7 hun levens wagen zijn kind te redden uit een vliegtuig lijkt me ook onwaarschijnlijk.
Hobbs die handmatig een torpedo onderschept..........

Aanvullen mag.......

Mav Damian

Avatar

Haa yeah Helen Mirren rijden naast Vin Diesel, dat moet wat worden!

Decepticon

Avatar

In RED2 scheurde ze ook al in een auto, dus laat jaar maar rijden.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Aanvullen mag......."
Han zat er niet in.

NieuwsFilm

meest populair