Nog altijd maar één echte favoriet voor rol van James Bond

Nog altijd maar één echte favoriet voor rol van James Bond

Daniel Craig stopt na de volgende film, No Time to Die.

No Time to Die wordt de laatste Bond-film van Daniel Craig. Eigenlijk hadden we die film in april 2020 al moeten zien, maar intussen staat de film gepland voor april en gaat het gerucht dat hij uitgesteld wordt naar het najaar.

Doordat we al zolang weten dat Daniel Craig opstapt, gaan er al lange tijd verhalen rond over zijn opvolger. Lang was bijvoorbeeld Idris Elba de topfavoriet, samen met Tom Hardy. Netflix-serie Bridgerton bracht ook de naam van Regé-Jean Page in het spel.

Een favoriet
Toch is acteur Tom Hardy nog altijd de favoriet, als we de bookmakers mogen geloven. Hij staat bovenaan het lijstje met grootste kanshebbers, gevolgd door James Norton en Idris Elba. Pas daarna is het de beurt aan Regé-Jean Page.

Wie de nieuwe James Bond wordt is nog altijd de vraag. Een tijd geleden ging het gerucht dat de 43-jarige Tom Hardy al gecast was, maar dat werd ontkend door de producenten van de franchise.

Het zou dus ook goed mogelijk kunnen zijn dat er nog altijd gezocht wordt naar een opvolger dan Craig. De kans is natuurlijk klein dat we daar snel iets over horen; dit zal in elk geval pas na No Time to Die zijn.

NieuwsFilm

meest populair