Algemeen

Nog altijd maar één echte favoriet voor rol van James Bond

Daniel Craig stopt na de volgende film, No Time to Die.

door Jim Pedd om 07:02 in Algemeen
No Time to Die wordt de laatste Bond-film van Daniel Craig. Eigenlijk hadden we die film in april 2020 al moeten zien, maar intussen staat de film gepland voor april en gaat het gerucht dat hij uitgesteld wordt naar het najaar.

Doordat we al zolang weten dat Daniel Craig opstapt, gaan er al lange tijd verhalen rond over zijn opvolger. Lang was bijvoorbeeld Idris Elba de topfavoriet, samen met Tom Hardy. Netflix-serie Bridgerton bracht ook de naam van Regé-Jean Page in het spel.

Een favoriet
Toch is acteur Tom Hardy nog altijd de favoriet, als we de bookmakers mogen geloven. Hij staat bovenaan het lijstje met grootste kanshebbers, gevolgd door James Norton en Idris Elba. Pas daarna is het de beurt aan Regé-Jean Page.

Wie de nieuwe James Bond wordt is nog altijd de vraag. Een tijd geleden ging het gerucht dat de 43-jarige Tom Hardy al gecast was, maar dat werd ontkend door de producenten van de franchise.

Het zou dus ook goed mogelijk kunnen zijn dat er nog altijd gezocht wordt naar een opvolger dan Craig. De kans is natuurlijk klein dat we daar snel iets over horen; dit zal in elk geval pas na No Time to Die zijn.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ik snap het enthousiasme voor Hardy nog steeds niet. Prima acteur, maar als Bond... Dan is ie niet meer dan een kopie van Craig. Vind ik dan weer zonde van zijn talent. Bovendien is hij al een veel te grote naam. Gaat echt niet gebeuren.

Overlord

Avatar

Ik geef de voorkeur aan James Norton. Leuke acteur en heeft wel die typische gentlemen Bond uitstraling. Dan zie ik Hardy liever andere projecten oppakken. Hij is net even te "rauw" voor Bond.

Master Of Films

Avatar

Ik geef de voorkeur aan een wet Tom Hardy. Smiley face Gewoon voor mijn mattie Monojaxx. Smiley face

De VGR

Avatar

Zo leuk zijn als Bond Villain. Maar niet als Bond zelf vind ik

RobzZ01

Avatar

Als Bond gaat ie niet meer werken. Hij is nu al 43. No Time to Die gaat voorlopig ook niet uitkomen dus hoe oud zal hij zijn dat Hardy uiteindelijk Bond mag gaan spelen? Plus ik neem aan dat je hem voor meerdere films wilt en niet weer een Roger Moore situatie wilt krijgen nu de films zich veel meer op actie richten ipv spionage.

baron nostalgia

Avatar

Bij mij staat hij op nummer 2 nummer 1 is Henry cavill

Harmenyolo

Avatar

Henry Cavill wordt het!!

Suskind

Avatar

Qua leeftijd geen meevaller.Als Broccoli en Wilson hem al zouden willen contracteren dan is dat minstens voor een film of 3.Ervan uitgaande dat Bond 26 niet eerder dan in 2022 in productie gaat is Hardy 45 en bij zn 3e film al over de 50.Aan de andere kant ; Moore was al 45 toen ie aan Live And Let Die begon.
Tegenwoordig vergt de rol niet alleen acteertalent maar ook een grote fysieke uitdaging vooral ook vanwege de lange productietijd.

Suskind

Avatar

Cavill ben ik ook voor maar zn kop is te zeer met Superman verbonden vrees ik.
De nwe acteur moet het stempel van Bond door het publiek verdienen.Niet door een andere iconische rol.

KlaasjeNL

Avatar

Ik wil Andrew Lincoln. Uitstraling van een gentleman, kan ook heel rauw zijn en heeft pretoogjes om de dames te verleiden.

MvdHoef

Avatar

Voorkeur voor Regé-Jean Page; kan goed voor een JB doorgaan genoeg Gentleman klasse & allure met de nodige humor zoals Daniël Craig; ieg nog niet zo bekend maar een hele goede en nog vrij jonge acteur; ieg gun ‘t hem van harte Smiley face!

NieuwsFilm

meest populair