James Bond-expert keurt nieuwste 007-kandidaat af

James Bond-expert keurt nieuwste 007-kandidaat af

Regé-Jean Page uit Bridgerton is niet de logische kandidaat.

Deze maand was er rond acteur Regé-Jean Page (Mortal Engines), die op dit moment meer in het nieuws is vanwege zijn rol in de Netflix-serie Bridgerton, het bericht dat hij een mogelijke kandidaat zou kunnen zijn voor de rol van James Bond.

De acteur gaf zelf al aan dat hij denkt dat hij er niet de ervaring voor heeft. Nu heeft een expert zijn mening gegeven en ook hij geeft aan dat Page niet in aanmerking zou mogen komen vanwege onder meer zijn ervaring.

Regé-Jean Page afgekeurd als James Bond
In gesprek met Express zei Ian Kinane, bekend van het boek International Journal of James Bond Studies, het volgende:


"Het gebeurde eerder dat een toekomstige James Bond op een bepaald moment in zijn pre-Bond-carrière een historisch kostuum heeft aangetrokken. Daniel Craig verscheen bijvoorbeeld in Elizabeth (1998) en Timothy Dalton maakte naam in kostuumdrama's en andere historische stukken.

Als een jonge Britse acteur plotseling bekend wordt door een zeer populaire Netflix-show, dan valt dat op bij mensen. Ik denk dat de reactie misschien een beetje krampachtig is, een voorbarige schreeuw... Ik denk dat een deel van de voorbarige reactie ontstaat door de fysieke begeerte van Regé-Jean Page als een leidende man.

Het zou natuurlijk de voorkeur hebben als de toekomstige James Bond kan acteren en niet alleen dienst als een kleerhanger voor stijlvolle smokings. Gezien de emotie die in de recente Bond-films zit verpakt, is het niet genoeg dat de volgende James Bond er 'gewoon' goed uitziet op het scherm. Hij moet zijn mannetje staan ​​als acteur.

Page is misschien ook een beetje aan de jonge kant. Ik kan me voorstellen dat mensen met belangstelling naar zijn carrière zullen kijken."




NieuwsFilm

meest populair