Algemeen

'Black Panther 2' brengt mogelijk Killmonger terug!?

De schurk was toch dood?

door Jim Pedd om 09:56 in Algemeen
De geruchten blijven toenemen dat acteur Michael B. Jordan op de een of andere manier terugkeert als Eric Killmonger in Black Panther 2.

Het gerucht gaat al sinds 2019 rond, toen actrice Angela Bassett per ongeluk zie dat Jordan terug zou keren voor de film. En nu claimt ook Fandom Wire op basis van anonieme bronnen dat hij terugkeert.

Niet dood?
Het leek erop dat Killmonger dood ging aan het einde van de eerste film in de Marvel-franchise. Hij werd neergestoken door T'Challa, de koning van Wakanda. Maar we zagen hem niet echt sterven, en leerden nooit of T'Challa hem begraven had bij de zee.

Het zou dus mogelijk kunnen zijn dat Killmonger niet dood blijkt te zijn. Een andere mogelijkheid is dat het personage terugkeert via een flashback. Dat lijkt natuurlijk veel waarschijnlijker, al blijft het de vraag of Killmonger wel echt terug moet keren in de film.

Er wordt al geruime tijd gewerkt aan deze tweede Black Panther-film, die gepland staat voor release in de loop van 2022.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GizMogwai

Avatar

Een sterke karakter die van mij part mag terugkeren.

kidcassidy

Avatar

Moet hier een vervolg op komen? Deze film was echt heel saai en slecht.

Decepticon

Avatar

Nee hij moet niet terug keren, hij is dood, het zou ook zijn laatste scène ontkrachten.
Bedenk eens wat anders, er zijn andere villains.
De overall kwaliteit van het tweede deel moet echt fors omhoog, imo is Black Panther de minste film in de MCU, ja MOF, nog minder dan Captain Marvel.
Ik heb Black Panther laatst nog weer gekeken, dat slechte cgi fest op het einde.... dan kunnen ze zelfs nog een voorbeeld nemen aan Captain Marvel.

STYD

Avatar

Heel erg dat ie overleden is, wel jammer dat hij het niet op zijn minst gedeeld had met Feige, dan hadden ze een andere einde kunnen bedenken.

RelentLess

Avatar

Ik zie hem wel voor me als de nieuwe black panther. Een beetje zoals Nebula van een bad girl een good girl werd Smiley face

NieuwsFilm

meest populair