Featured

Van wie is die stem in MCU-serie 'WandaVision'?

Het lijkt erop dat we langzaam de eerste details krijgen.

door Jim Pedd om 06:00 in Featured
Het Marvel Cinematic Universe is weer vol van start gegaan met de televisieserie WandaVision. De eerste twee afleveringen laten niet zo heel veel zien van wat we kunnen verwachten. Maar er zijn wel al hints.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

In de tweede aflevering krijgt Wanda ruzie met Dottie. Op de achtergrond staat een radio, die eerst het liedje Help me Rhonda van The Beach Boys laat horen. Daarna horen we ineens een stem, die roept: "Wanda! Wanda! Wie doet je dit aan, Wanda?" Zowel Dottie als Wanda kijken elkaar verward aan, alsof ze ontwaken uit een droom, maar dan breekt Dottie per ongeluk haar glas en zijn de twee weer terug in de jaren zestig realiteit.

Van wie is die stem?
Het lijkt er heel erg op dat de stem toebehoort aan Randall Park, die de rol van FBI Agent Jimmy Woo speelde in Ant-Man and the Wasp en van wie we zeker weten dat hij onderdeel uitmaakt van de cast.

Jimmy Woo lijkt een bondgenoot te zijn in Ant-Man and the Wasp, dus de kans is groot dat hij dat in WandaVision ook is.

Mogelijk werkt Jimmy Woo in deze serie voor SWORD, een organisatie die zich in de comics bezighoudt met het monitoren van buitenaardse bedreigingen en in deze serie mogelijk druk bezig is met Wanda in de gaten houden. We zagen immers al meerdere keren een logo van SWORD voorbij komen.

Wat er ook aan de hand is, we gaan de komende tijd merken wat er aan de hand is met Wanda Maximoff.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Dat is ook mijn eerste gedachte en ook het meest logische, zoals jullie aangegeven.

NieuwsFilm

meest populair