Algemeen

Cross-over tussen het MCU en de 'X-Men'-films lijkt aanstaande

Het lijkt er verdacht veel op dat een bepaalde X-Men snel te zien is.

door Bram de Groot om 11:28 in Algemeen
Gaat het Marvel Cinematic Universe via het Multiverse, dat komende series en films verder uit de doeken wordt gedaan, profiteren van de beste personages uit de eerdere Marvel-films? Bijvoorbeeld uit de X-Men films? LET OP: MOGELIJKE SPOILERS!!

Dat zou zomaar kunnen gaan gebeuren. Het is al duidelijk dat Spider-Man: Homecoming 3 personages uit niet MCU-films gaat lenen en nu lijkt nagenoeg bevestigd dat dit ook gaat gebeuren met een of meer X-Men personages uit de films van 20th Century Fox.

Evan Peters (Quicksilver) in WandaVision
Het lijkt er verdacht veel op dat we op een of andere manier acteur Evan Peters, bekend van zijn rol als Quicksilver in drie X-Men films, gaat opduiken in de Disney+ / Marvel-serie WandaVision. De Spaanse stemacteur van het personage lijkt dit te bevestigen.

De Spaanse stemacteur Rodri Martín meldde op Twitter namelijk dat hij de stem in zal speken van het personage Pietro van Peters. En in de X-Men films heet de Marvel-held Quicksilver voluit Pietro Maximoff, de broer van Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen.

Dus het Multiverse lijkt een alternatieve versie van haar broer te gaan laten zien. Of dit echt gaat gebeuren zien we in één van de afleveringen die aankomende weken op Disney+ verschijnen.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Of dit is bewust gedaan door Marvel om buzz te creëren of we weten wie vandaag ontslagen wordt.

Psymon0001

Avatar

Why? Er is toch gewoon een MCU Quicksilver?

NieuwsFilm

meest populair