Liam Neeson is gevraagd voor 'The Naked Gun' reboot

Liam Neeson is gevraagd voor 'The Naked Gun' reboot

Actieheld gevraagd voor een nieuwe reeks.

Van 1988 tot en met 1994 verschenen er drie films in de hilarische The Naked Gun-reeks. Daarin zagen we wijlen Leslie Nielsen als Luitenant Frank Drebin die nou niet bepaald de handigste is. Nu moet er misschien een reboot komen.

Acteur Liam Neeson (Taken, Honest Thief) onthulde in gesprek met People dat hij met Paramount Pictures om de hoofdrol te gaan spelen in een reboot van de reeks.

"Ik ben benaderd door Seth MacFarlane en Paramount Studios om misschien de Naked Gun-films nieuw leven in te blazen," aldus de actieheld.

Of Neeson het gaat doen werd niet duidelijk, maar hij heeft wel zijn bedenkingen. "Het zal mijn carrière verwoesten of een andere richting in laten slaan. Ik weet het echt niet," aldus de twijfelende Neeson.

Grote successen met The Naked Gun
The Naked Gun: From the Files of Police Squad! verscheen in 1988 en was een groot succes. Dat geldt ook voor de twee vervolgen The Naked Gun ​2 1⁄2: The Smell of Fear (1991) en Naked Gun ​33 1⁄3: The Final Insult (1994). Samen haalden de film zo'n $350 miljoen op. Nielsen overleed in 2010.

De eerder genoemde Seth MacFarlane (Ted, Family Guy) liet eerder weten de reeks nieuw leven te willen inblazen. Of het plan doorgaat, valt te betwijfelen. Maar zeg nooit nooit.



NieuwsFilm

meest populair