Celebrity

Vaginakaars van Marvel-actrice blijkt zeer explosief: "Hele woonkamer in de fik"

Gwyneth Paltrows bijzondere kaars blijkt levensgevaarlijk.

door FilmTotaal om 10:04 in Celebrity
Gwyneth Paltrow verkoopt via haar (controversiële) lifestyleplatform Goop de meest bijzondere producten, waaronder een heerlijke geurkaars die naar haar vagina ruikt. Leuk voor in de huiskamer, zou je denken, maar niets is minder waar. Paltrows vaginakaars blijkt namelijk hartstikke explosief.

Dat ervaarde de Britse Jody Thompson. Tegenover The Sun vertelt zij dat ze de vaginakaars van Paltrow had gewonnen met een online-quiz. Toen Thompson de kaars aanstak, ging het direct volledig mis.

"De kaars explodeerde en stootte enorme steekvlammen uit", zegt het slachtoffer in de bekende tabloid. "Ik had nog nooit zoiets meegemaakt. Dat hele ding stond in de fik en was te warm om op te pakken. Een inferno in de huiskamer".

Thompson en haar partner David Snow wisten de kaars uiteindelijk via de voordeur naar buiten te trappen. De vrouw is blij dat niet haar hele huis is afgebrand en kan gelukkig lachen om het voorval. "Het is best komisch dat de vaginakaars van Gwyneth Paltrow in mijn huis is geëxplodeerd", aldus Thompson.

Kaars met een prijskaartje
Paltrow introduceerde de kaars - die de beeldende naam 'This Smells Like My Vagina' draagt - een jaar geleden. Geïnteresseerden moeten flink in de buidel tasten voor het luxeproduct: de kaars kost namelijk 75 dollar.

Paltrows vagina blijkt te ruiken naar een combinatie van onder meer geraniums, citrusachtige bergamot en muskuszaad. Bij de introductie was de kaars binnen een uur uitverkocht. Momenteel is deze wel op voorraad.

NieuwsFilm

meest populair