Algemeen

Apple blijft Apple TV+ gratis weggeven

De streamingdienst blijft gratis voor nieuwe Apple-kopers.

door Bram de Groot om 10:56 in Algemeen
Waar de nodige streamingdiensten stoppen met het verstrekken van proefperiodes gaat Apple nog even door met het introductieaanbod. De in november 2019 gelanceerde dienst Apple TV+ blijft voorlopig gratis voor kopers van Apple-producten.

In november 2019 lanceerde Apple TV+ met een maandabonnement van 4,99 euro. Mensen die een van de geselecteerde Apple devices kochten kregen een jaar gratis toegang. Die actie is nu verlengd tot 31 juli 2021.

Dus als je nu bijvoorbeeld een iPhone of Mac koopt, dan kun je kijken naar het aanbod met bestaande en nieuwe titels van de streamingdienst. Het schijnt dan wel handig te zijn om een Apple TV te hebben.

Interesse in Apple TV+
De aanpak van Apple TV+ lijkt nog wat wisselend. Er wordt wel geïnvesteerd in nieuwe content, maar dit is beperkter dan bij bijvoorbeeld Netflix, Amazon, Disney+ en HBO Max. Op dit moment zouden er zo'n 30 tot 40 miljoen abonnees zijn, waarvan een deel met het gratis abonnement.

Tot op heden verschenen er 15 originele live action series met onder meer See, Servant en Dickinson en er is tot nu een handjevol originele films te zien, met Greyhound, Wolfwalkers en het binnenkort te verschijnen Cherry als opvallendste titels.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dondeestagb

Avatar

Beperkte, maar kwalitatief prima content. Met als hoogtepunt de serie Ted Lasso!

David Mills

Avatar

Ted Lasso is absoluut mijn favoriet

kidcassidy

Avatar

Ted Lasso is ook direct de enige leuke content. Apple TV+ is echt helemaal niks op dit moment. Zal ook niet snel veranderen heb ik het idee.

Master Of Films

Avatar

Wat Apple ook nog deed, zijn apps releasen voor de Xbox en Playstation.

Luizelgespuizel

Avatar

Apple TV heeft tot nu toe meer interessante originele content dan Disney+.

Astrid1961

Avatar

See, Dickinson, Earth at Night, Fireball, Teheran, Elephant, Hala, Greyhound, Home, Long way Round, Up, Down, Tiny World, Snoopy in de Ruimte, Mythic Quest, Little America zijn allen prima producties. Ik heb ze allen gezien en volg momenteel het 2e seizoen van Dickinson. Het is ieder geval een content met originele productie en gelukkig geen massa werk.

NieuwsFilm

meest populair