Algemeen

'Jurassic World: Dominion' rondt de Jurassic-reeks af

Colin Trevorrow lijkt het toch het einde te noemen.

door Jim Pedd om 15:15 in Algemeen
Als Jurassic World: Dominion in de bioscoop draait, is het de zesde bioscoopfilm in de franchise. Het vervolg brengt niet alleen de personages uit de vorige twee films terug, maar ook de sterren van de eerste film: Laura Dern, Sam Neill en Jeff Goldblum.

Volgens regisseur Colin Trevorrow is zijn zesde film bedoeld als het einde van het oorspronkelijke verhaal. "Voor mij is dit de culminatie van het verhaal," aldus Trevorrow. "Als je het einde van de Jurassic Park-trilogie gezien hebt, was het misschien niet zo duidelijk wat het verhaal van die drie films was, omdat ze meer episodisch verteld werden."

Een overkoepelend verhaal
"Dat is nu anders, met deze trilogie. We vertellen nu een verhaal over een reeks films. Voor mij was het belangrijk om je bij het kijken van Dominion het gevoel te geven dat je een verhaal ziet dat alles wat tot nu toe in de franchise gebeurd is aan elkaar verbindt," ging Trevorrow verder.

"Ik hoop dat, als kinderen die nu geboren worden, de zes Jurassic Park-films zien, ook echt het gevoel hebben dat ze naar één lang verhaal kijken."

Hoewel het wel de culminatie is van zes verhalen, is het niet het einde van de franchise. Producent Frank Marshall zei al dat dit "het begin van een nieuw tijdperk" is. Vanaf 10 juni 2022 in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

hoog tijd voor Neolithic World!!!

Jkorpor030

Avatar

Ik verwacht een nieuwe trilogie of meer met een onderliggende serie

Monojaxx

Avatar

Ik wil een Permian Park.

Master Of Films

Avatar

Hoog tijd voor Jurassic+
De nieuwe streamingservice dat alleen gerelateerde dino content gaat bevatten. En dat mijnheer Marshall is het begin van een nieuw tijdperk!!!!

Goku32

Avatar

Ze hadden al na deel 3 moeten stoppen want na deel 3 werd het alleen maar slechter

NieuwsFilm

meest populair