Algemeen

'Shotgun Wedding'-vervanger voor verguisde Armie Hammer is al gevonden

Transformers-acteur Josh Duhamel neemt de rol naast Jennifer Lopez over.

door Timothy van Damme om 16:15 in Algemeen
Nadat Armie Hammer in het nieuws kwam vanwege zijn bizarre uitspraken, besloot hij zich terug te trekken uit enkele lopende projecten. Gelukkig lijkt er voor 1 film al een vervanger gevonden te zijn.

Hammer zou namelijk naast Jennifer Lopez schitteren in Shotgun Wedding, maar dat gaat dus niet door. Zijn opvolger staat echter al klaar.

Perverse fantasieën
Hammer stapte op nadat enkele persoonlijke berichten op straat kwamen te liggen. Hoewel hij ontkent de schrijver te zijn van de perverse fantasieën, wilde hij zijn kinderen niet alleen laten voor 4 maanden.

Producent Lionsgate steunde hem, maar moest natuurlijk snel op zoek naar een acteur om de rol over te nemen. En volgens insiders is die nu al gevonden.

Grootse bruiloft
De keuze is gevallen op Josh Duhamel. Deze is waarschijnlijk het meest bekend van zijn deelname aan de Transformers-franchise.

Hij zal de rol van echtgenoot spelen naast het personage van Lopez. Zij besluiten hun familie mee op reis te nemen voor een grootse bruiloft. Maar dan beginnen ze te twijfelen over hun toekomst. En alsof dat nog niet erg genoeg is, wordt het gezelschap gegijzeld door een groep gewapende boeven.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Pas op met de privéberichtjes die je naar mensen stuurt, want we leven nu in een tijd waarin zelfs de inhoud daarvan tegen je gebruikt gaat worden.

Ang3l

Avatar

Dus Armie Hammer had een beetje Venus in Furs fantasieen.... prive. Waarmee hij niemand kwaad deed. Hoe de fuck zou dit invloed moeten hebben op zijn acteerwerk??

NieuwsFilm

meest populair