Algemeen

Waarom Tom Holland vreesde dat Marvel hem zou ontslaan als Spider-Man na 'Captain America: Civil War'

Een totaal onnodig gevoel, zo blijkt achteraf natuurlijk.

door Jeffrey Kouters om 13:58 in Algemeen
Tom Holland maakte zijn grote debuut als Spider-Man in Captain America: Civil War (2016). Toch was hij na de opnames van die film niet helemaal zeker of zijn superheldenavontuur een vervolg zou krijgen. Aan Variety vertelt hij waarom.

Tom Holland is inmiddels alweer bezig met de opnames van zijn zesde film als Spider-Man, de rol waarin hij vijf jaar geleden - dankzij een deal tussen Sony Pictures en Marvel Studios - glansrijk debuteerde in het Marvel Cinematic Universe.

De Britse acteur had echter het gevoel dat hij na Captain America: Civil War niet meer zou worden teruggevraagd voor Spider-Man: Homecoming (2017).

"Tussen de opnames van Civil War en Spider-Man: Homecoming was ik ervan overtuigd dat ik ontslagen zou gaan worden", vertelt hij aan zijn collega-acteur Daniel Kaluuya (W'Kabi in Black Panther) in een dubbelinterview voor Variety.

Holland weet niet precies waar die gevoelens vandaan kwamen. "Ik weet echt niet waarom [ik dat dacht]. Civil War was nog niet uitgekomen en ik hoorde maar niets, van niemand. Het is moeilijk uit te leggen, maar het was een vreselijk gevoel", aldus de populaire filmster.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair