Algemeen

Nicole Kidman casting als tv-icoon Lucille Ball valt niet in de smaak

De met een Oscar bekroonde actrice is volgens sommigen niet de perfecte kandidaat.

door Wouter Drummen om 14:59 in Algemeen
Regisseur Aaron Sorkin zit niet bepaald stil. Nog niet zo heel lang geleden bracht hij nog The Trial of the Chicago 7 uit op Netflix, maar nu hij heeft zijn zinnen alweer gezet op een nieuw project, namelijk het waargebeurde drama Being the Ricardos. Nicole Kidman wist hiervoor de hoofdrol te bemachtigen, maar niet iedereen ziet dit zitten...

Kidman zal namelijk het hoofdrolpersonage, tv-icoon Lucille Ball, vertolken. De film volgt haar, en haar toenmalige man, Desi Arnaz (Javier Bardem), een week lang op de set van de sitcom I Love Lucy. Hierin speelden Ball en Anraz de hoofdrollen.

Niet geschikt
In de eerste instantie leek de hoofdrol naar Cate Blanchett te gaan, maar uiteindelijk tekende toch Kidman voor het project. Ondanks het feit dat Kidman een populaire actrice is, vindt niet iedereen haar even geschikt voor de rol.

Nu wordt dan ook opgeroepen om haar te vervangen door Debra Messing, die in een I Love Lucy-eerbetoon van de sitcom Will & Grace Lucy Ricardo speelde en al eerder interesse in Being the Ricardos toonde.

Hulp
Lucie Arnaz, de dochter van Lucille Ball en Desi Arnaz, komt echter voor Kidman op en heeft haar in een Facebook-filmpje verdedigd: ''Vergis jullie niet: Being the Ricardos is geen remake van I Love Lucy. De film vertelt het verhaal van mijn ouders Lucille Ball en Desi Arnaz, niet van Lucille en Ricky Ricardo''.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ArnoQ

Avatar

Twee woorden, een naam: Emma Stone

Sunspot

Avatar

Zonde van Kidman zijn dieingrepen,ze mist gewoon die uitstraling, ziet er te strakgetrokken uit

NieuwsFilm

meest populair