Algemeen

De inteelt kannibalen zijn terug in 'Wrong Turn' reboot trailer

Een heerlijke nieuwe horrorfilm of weer een gefaalde reboot?

door Zilko Tarici om 15:34 in Algemeen
Een gloednieuwe trailer van regisseur Mike P. Nelsons reboot van horrorfilm Wrong Turn heeft vandaag zijn weg online gevonden. In de trailer laten de inteelt kannibalen zich nog niet volledig zien, maar we krijgen wel een iets duidelijker beeld van ze. Ook onthult de trailer dat de film op 26 februari a.s. (in de Verenigde Staten) op VOD verschijnt.

In de reboot zien we hoe een groep vrienden door de VS trekken, maar plots belanden in een gebied van The Foundation, een volk dat al sinds de Amerikaanse Burgeroorlog in de bergen woont. Je kunt wel raden dat dat niet lang goed kan gaan.

Franchise met een verleden
De nieuwe Wrong Turn werd geregisseerd door MIke P. Nelson, die een script verfilmd van Alan B. McEroy (die ook het script van het origineel schreef). Hoofdrolspelers zijn Charlotte Vega, Matthew Modine, Damian Maffei, Bill Sage, Emma Dumont, Valerie Jane Parker, Chaney Morrow en David Hutchinson.

De horror-franchise begon in 2003 met een bioscoopfilm die redelijk succesvol was, maar matige recensies kreeg. Daarna volgden er tot 2014 twee sequels en drie prequels, die alle direct naar dvd gingen.

Je kunt de nieuwe trailer van Wrong Turn hieronder bekijken.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Is dit nodig nee, want we hebben er al genoeg van gehad

don lukas

Avatar

Ja. Soort Wickman meets Midsummer meets Deliverance.
Mag wel van mij Smiley face

kokosnoot

Avatar

Aangezien er toch weinig van dit soort horror is mag het. Maar verwacht matig vermaak en voorspelbaarheid.

NieuwsFilm

meest populair