Algemeen

Foto 'Halloween Kills': Michael Myers ontsnapt aan zijn dood in eerste film

In 2021 en 2022 wordt de nieuwe reeks afgerond.

door Bram de Groot om 10:40 in Algemeen
In 2018 was Halloween een groot succes. Niet veel later werd duidelijk dat er werd ingezet op niet één, maar twee vervolgen die gezamenlijk een nieuwe trilogie vormen rond de psychopaat Michael Myers (James Jude Courtney) en Laurie Strode (Jamie Lee Curtis).

Het met een jaar uitgestelde Halloween Kills staat nu gepland voor oktober en via een nieuwe foto zien we hoe Myers ontsnapt aan zijn ogenschijnlijke dood, iets dat te zien was aan het einde van de eerste film.

Foto's Michael Myers in Halloween Kills
Het blijkt dat Myers gewoon de voordeur pakt om aan het vuur te ontsnappen. Hij heeft zelfs gedacht aan gereedschap om zich een weg te banen langs mogelijk obstakels.
Kills van regisseur David Gordon Green en schrijver Danny McBride verschijnt 15 oktober in de Nederlandse bioscopen en Halloween Ends staat al gepland voor 14 oktober 2022. Check hieronder nogmaals de teaser trailer die je mogelijk hebt gemist.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Dat lijkt me een "wapen" instrument wat de brandweer gebruikt om de traliebars open te wrikken. Michael Meyers zal het vast afpakken en de brandweerlui bruut afslachten.

NieuwsFilm

meest populair