Nieuwe James Bond-film 'No Time To Die' wéér flink uitgesteld (en nog meer films)

Het regent weer nieuwe releasedata in Hollywood.

Het nieuws waarvan we allemaal wisten dat het zou komen is hier. James Bond-film No Time to Die is weer uitgesteld. Waar de film eerst in april uit zou komen, maar is nu uitgesteld naar oktober 2021.

Het is de vierde keer dat No Time to Die een nieuwe releasedatum krijgt; de derde keer uitstel vanwege de pandemie. Velen hoopten dat april 2021 een mooi moment zou zijn om de film uit te brengen; het zou dan goed zitten qua vaccins en qua maatregelen. Maar dat lijkt niet uit te komen, waarmee de film uitgesteld is.



Meer uitstel
Er is meer uitstel nu. Sony Pictures heeft namelijk twee grote releases uitgesteld. Uncharted zou in juli uitkomen, maar is nu verplaatst naar 11 februari 2022. Dat terwijl Sony de release eerder nog van oktober 2021 naar juli vervroegde. Helaas blijft het hier niet bij, want ook Morbius komt later uit.

Die film is verplaatst naar 21 januari 2022. Verder laat Sony de film Peter Rabbit 2: The Runaway niet meer in april uitkomen, maar in juni. Ook is Cinderella verplaatst van februari naar juli en Ghostbusters: Afterlife van juni naar november.

Er staan de komende tijd zeer waarschijnlijk nog heel wat andere releasedata te veranderen.

NieuwsFilm

meest populair