Celebrity

Affleck over superknappe Ana De Armas: "Zij moet snel door naar de volgende"

Casey Affleck denkt niet dat het ex-vriendinnetje van zijn broer veel moeite zal hebben om een andere partner te vinden.

door FilmTotaal om 09:39 in Celebrity
Casey Affleck denkt niet dat Ana de Armas, de ex-vriendin van zijn broer Ben, veel moeite zal hebben om een andere partner te vinden. De Knives Out-actrice is volgens hem simpelweg een geweldige vrouw. Dat vertelt hij in een interview met Entertainment Tonight.

"De realiteit is volgens mij dat heel veel relaties van mensen het afgelopen jaar flink onder druk hebben gestaan", zegt Casey over de deze week aangekondigde breuk van Ben (48) en Ana (32).

Volgens de acteur had zijn broer het flink getroffen met de Cubaanse schone. "Ana is een ontzettend lief, grappig, slim en charmant mens", aldus Casey.

Hij is er dan ook van overtuigd dat Ana snel een andere liefde zal vinden.. En dat is volgens hem ook hard nodig in deze tijden. "De quarantaine wil je niet alleen doorbrengen", merkt hij op. "Dat is echt geen pretje".

Casey benadrukt dat hij er absoluut voor zijn broer zal zijn in deze lastige periode. "Maar ik weet zeker dat ook hij snel een ander vindt", zegt hij.

Ben en Ana waren ongeveer een jaar samen. Ze leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de aankomende thriller Deep Water.

NieuwsFilm

meest populair