Celebrity

Seth Rogen haalt keihard uit naar 'fascistische' Amerikaanse senator

Ted Cruz is het niet eens met Joe Biden maar acteur Rogen komt voor de President op.

door FilmTotaal om 19:01 in Celebrity
Joe Biden is net pas goed en wel de nieuwe Amerikaanse President, maar toch krijgt hij nu al kritiek van de Republikeinse senator Ted Cruz. Acteur Seth Rogen neemt het echter op voor Biden.

Biden heeft namelijk meteen het klimaatakkoord van Parijs ondertekend, iets wat Trump altijd heeft geweigerd te doen. Cruz vindt de actie van Biden echter ongepast. De senator is namelijk van mening dat het klimaatakkoord niet zal helpen en zelfs ten koste zal gaan van het Amerikaanse volk. Dit pikt Rogen niet.

Reactie
Rogen, o.a. bekend van van de recente An American Pickle, nam geen blad voor de mond om uit te halen naar Cruz: ''Rot op fascist''.

Hier reageerde Cruz op zijn beurt ook weer op: ''Een charmant, beleefd en onderbouwd antwoord. Rijke, kwade Hollywood-sterren kunnen zich tegenwoordig beter bij de Democratische partij aansluiten. Arbeiders of vakbondsleden kunnen dat beter niet doen''.Rogen liet hierna ook weer van zich horen: ''Get f*cked facist. Als je een blanke racist bent, kun je je maar beter bij Ted Cruz aansluiten. Ik ben trouwens lid van vier vakbonden''.NieuwsFilm

meest populair