Video

'Godzilla vs. Kong' toont epische TV-trailers met een geketende Kong

Dat ziet er niet goed uit...

door Jim Pedd om 11:13 in Video
De campagne voor Godzilla vs Kong is nu helemaal losgebarsten. In twee nieuwe TV-spots zien we beelden die zich vooral focussen op Kong, die er geketend uitziet.

Wellicht ook dat daarin een hint zit naar het verhaal van de film. Want Kong en Godzilla gaan het straks tegen elkaar opnemen. Het is nog niet helemaal duidelijk waarom, maar mogelijk geven deze eerste beelden hints richting de toekomst.

In onderstaande spot zien we een geketende Kong die een band lijkt te leggen met een van de mensen:Nog een spot laat zien dat Kong niet alleen geketend is, maar ook een halsband om heeft:Godzilla: Redder in nood?
Een goede gok zou kunnen zijn dat Godzilla straks de redder in nood is. De beelden hinten er namelijk naar dat Kong zorgt voor chaos in de beschaafde wereld. Godzilla is dan een manier om de wereld te redden.

Waarmee deze MonsterVerse-film van Legendary Pictures het trouwens over een andere boeg gooit dan een eerdere film, waarin Godzilla juist de vijand was en King Kong de mensheid moest redden.

In de franchise ziet het er tot nu toe uit alsof Godzilla de Titan is met als missie de balans in de natuur te beschermen. Hij wil ervoor zorgen dat Titans zich dus niet bemoeien met de mensheid en steden vernietigen. Dat zou kunnen beteken dat hij het straks tegen Kong op moet nemen.

Tegelijk zou het ook goed kunnen dat deze film een soort episch gevecht tussen de twee krijgt, omdat mensen hen daarop sturen. Wat het wordt gaan we snel beleven!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik denk niet dat wij het snel gaan beleven, wij hebben geen HBO Max en ik ben bang dat het nog wel even duurt voordat de bioscopen eerst open zijn. Tenzij de besmettingen in korte tijd zo hard dalen na het vaccineren.

Gregbelgie

Avatar

Deze film ziet erwel vet uit!

Jamal M

Avatar

Dat wordt straks in maart, de film ouderwets downloaden.

STYD

Avatar

Maar zijn ze niet beide eigenlijk de good guys? Onder het mom van, je laat mij in vrede en ik doe hetzelfde.

Snap er niets van

NieuwsFilm

meest populair