Celebrity

Kate Beckinsale dist asociale stalker op Instagram op hilarische wijze

Let goed op je woorden als je Beckinsale probeert te beledigen

door FilmTotaal om 15:49 in Celebrity
Het is echt de moeite om Kate Beckinsale op Instagram te volgen. Ze post namelijk hilarische video's en foto's. Zelfs extreem onaardige stalkers kunnen haar er niet van weerhouden briljante content te posten!

Let op je woorden!
Er is iemand die op een of andere manier een gigantische hekel heeft aan Beckinsale én haar kat. En in plaats dat voor zich houden, besloot hij of zij dat naar haar te sturen. Toch leek de emotie bij de schrijver hoog te zitten, want een correcte spelling (vooral het verschil tussen 'u' en 'i') schiet er enigszins bij in. Beckinsale is niet onder de indruk.Wees dus gewaarschuwd! Kom niet aan met niet-correcte beledigingen, anders zal Beckinsale je hard aanpakken op zeer publieke wijze. De actrice, die zelf Russische en Franse literatuur studeerde aan Oxford Univeristy, is taalkundig té goed onderlegd om fouten door de vingers te zien.

Jolt
Kate Beckinsale zou misschien wel perfect zijn voor een Engelse remake van De Kuthoer, waarin een vrouw haar online belagers en stalkers te lijf gaat en vermoord. Ze zou niet mistaan in een vergelijkbare thriller met zwartgallig randje.

Tot die tijd kunnen we in ieder geval wel genieten van een thriller (zonder veel humor) met Beckinsale. Zo speelt ze in Jolt, die dit jaar uitkomt, waarin ze een vrouw speelt wiens grote liefde wordt vermoord en die op zoek naar zijn moordenaars voor wraak.

NieuwsFilm

meest populair