Celebrity

Slechte seks? Beroemde actrice deelt haar tips voor betere avonturen in bed

Een fijne relatie, maar problemen in bed? Shailene Woodley weet de oplossing.

door FilmTotaal om 12:08 in Celebrity
Heb je een bloeiende relatie, maar vallen je avonturen in bed tegen? Neem dan even de tijd om het advies van Hollywoodactrice Shailene Woodley (Big Little Lies, Divergent) te lezen. Zij heeft op de mannensite Leo een vrouwelijke fan uit de brand geholpen die zich afvroeg of ze haar relatie om deze reden moest verbreken.

"Ik ben bekend met dit probleem en heb het, in alle eerlijkheid, meerdere keren meegemaakt", begint Woodley haar antwoord aan de radeloze vrouw. "Vanuit mijn perspectief als een vrouw die weet wat ze wil en niet bang is om haar wensen te uiten, zijn transparantie en eerlijkheid de belangrijkste factoren".

Het sleutelbegrip hierbij is 'open communicatie'. "Als je niet open durft te communiceren met je partner, dan bestaat de kans dat het je nooit gaat lukken om een echt verbindend seksleven op te bouwen", zegt ze daarover.

De actrice vervolgt: "Als die open communicatie eenmaal is gerealiseerd, dan is het belangrijk om over elkaars behoeften te praten, of die nou overeenkomen of niet".

"Slechte seks is simpelweg het gevolg van twee mensen die nog geen gemeenschappelijke taal hebben gevormd of zich nog niet kwetsbaar naar elkaar op durven te stellen", aldus Woodley, die benadrukt dat zo'n proces in sommige gevallen lang kan duren. "Seks is meestal een les over ware intimiteit".

Volgens de bekendheid moeten de ongemakkelijke gevoelens vooral als uitnodiging worden gezien om elkaar beter te leren kennen op een kwetsbare en sensuele manier.

"Hoe meer je je overgeeft aan de ontdekkingen die je doet met je geliefde, hoe beter en lekkerder jullie fysieke connectie wordt", sluit ze haar advies af, "maar alles gaat stapje voor stapje".

NieuwsFilm

meest populair