Sacha Baron Cohen is klaar met het spelen van typetjes als Borat

Sacha Baron Cohen is klaar met het spelen van typetjes als Borat

Hij gaat zich richten op ander werk.

Sacha Baron Cohen is er klaar mee om nog als undercover-acteur films te maken. Met Borat 2 is het gedaan met dat soort type film, laat hij weten.

Er zijn een kleine 25 jaar verstreken waarin Sacha Baron Cohen de bijzondere Kazachstaanse journalist speelde. Borat Sagdiyev keerde afgelopen jaar terug op Amazon Prime Video, maar zal dat nu niet meer doen.

Einde verhaal
Cohen sprak met CBS This Morning en vertelde dat hij geen undercover-films meer wil maken. Hij is er heel duidelijk in: "Nee, dat kan ik echt niet nog eens doen. Ik heb al geluk gehad dat ik het einde van deze film helemaal intact gehaald heb. Dus, nee, echt niet."

Vreemd is het ook niet. De afgelopen jaren heeft Sacha Baron Cohen zich meer gericht op acteerwerk dan het spelen van typetjes. Zo speelde hij recent nog in Netflix-film The Trial of the Chicago 7, waarmee hij liet zien meer in huis te hebben dan alleen het spelen van grappige typetjes.

De kans is dus groot dat hij in de toekomst inderdaad geen films meer gaat maken waarin hij undercover gaat als bij Borat. Tegelijk is het ook zo dat we al niet gedacht hadden dat hij nog eens als Borat te zien zou zijn en dat bleek ook ineens het geval. De acteur maakt die films in het geheim, dus wie weet kan het uiteindelijk stiekem toch gewoon.

NieuwsFilm

meest populair