Celebrity

Anne Hathaway leerde van harde en gemene kritiek op sociale media

Zij raadt aan iedereen hetzelfde te doen.

door FilmTotaal om 14:30 in Celebrity
Anne Hathaway is al jarenlang een bekende actrice. Toch krijgt zij soms ook wel kritiek te verduren, zoals dat nog niet zo heel lang geleden het geval was met The Witches. Tijdens een recent interview laat de actrice zich erover uit.

Zo zegt Hathaway dat ze voornamelijk tijdens het begin van haar carrière regelmatig te maken had met negatieve berichten op sociale media. Hoewel zij dat verschrikkelijk vond, heeft ze er toch van geleerd en zelfs het gevoel dat ze er sterker uit is gekomen.

Haat
"Ik wil eigenlijk niet te veel terugdenken aan die tijd'' begint de met een Oscar bekroonde actrice. ''Destijds had ik echt te maken met een monster. Ik had het gevoel alsof iedereen online tegen me was en me echt haatte. Ik had er in het begin veel moeite mee''.

Hathaway zegt dat het het ergst was in 2013, toen de actrice een artikel zag langskomen met de titel 'Waarom haat iedereen Anne Hathaway?'. Zij blikt er nu op terug: ''Het was lastig, maar ik geloof toch dat het voor mij persoonlijk goed is geweest''.

Advies
''Ik heb er kracht uit weten te halen, omdat ik besefte dat ik er ook van kon leren. Als zoiets gebeurt, is het beter om er niet bang voor te zijn of het eng te vinden. Bedenk een manier om ermee om te leren gaan. Dat is wat ik ook heb gedaan''.

NieuwsFilm

meest populair