Algemeen

'Jurassic World: Dominion' veel beter geworden door de vertraging

De film vertelt een uniek verhaal.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Afgelopen november werden de opnames van Jurassic World: Dominion afgerond. Sindsdien horen we mondjesmaat nieuwe details over de film.

Regisseur Colin Trevorrow vindt het meer dan de moeite van het wachten waard. Hij sprak met ComicBook.com over de film. Dankzij de strenge coronaregels op de set konden de cast en crew een verhaal maken dat "emotioneel rijk en thematisch rijk" was.

Unieke ervaring
Het maken was volgens Trevorrow een "unieke ervaring, anders dan alles wat ik tot nu toe meegemaakt heb. Ik heb vier maanden met mijn cast samengewoond toen we deze film maakten en we hebben elkaar heel, heel goed leren kennen."

Dat zorgt ervoor dat men diepgaander dan ooit kon kijken naar de verschillende personages. Waardoor de film ook "een boel behandelt, er zit veel in te gebeuren."

"Ik gaf de acteurs ook actief de kans om te schrijven, echt erin te duiken en een waarheid te vinden in al deze personages. En het product is iets dat ik nooit alleen had kunnen maken. Het is echt heel speciaal."

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

starbass

Avatar

Laten we hopen dat ze beter worden dan de laatste twee films dan..

Coola

Avatar

Ik hoop dat het op zn minst net zo goed word als Fallen Kingdom.

Xenolicker

Avatar

Het is even afwachten natuurlijk hoe zo'n film, gemaakt in het coronatijdperk, zal worden. Vingers gekruist.

Master Of Films

Avatar

Ik hoop dat het op zn minst net zo goed word als The Godfather 2.

Row

Avatar

Beide waren weer lekker een no-brainer! Mooie beelden, prima actie.. meer verwacht ik er niet van. Eigenlijk een Godzilla en/of Kong verhaal =)

JDVRS82

Avatar

@Coola

Ik hoop toch echt wel beter dan dat.. Maar ik vind het al een pluspunt dat het er naar uitziet dat ze niet de kant van de 80's cartoon "Dino-Riders" opgaan, zoals ik eigenlijk had verwacht sinds de de eerste Jurrassic World film..

NieuwsFilm

meest populair