Fans kiezen een kant: Wie wint in 'Godzilla vs. Kong'?

Wie denk jij dat uiteindelijk de winnaar zal zijn?

De eerste trailer voor Godzilla vs. Kong is dan eindelijk te zien. Daarin zien we dat de twee het meermaals op gaan nemen tegen elkaar in grootste gevechten.

Natuurlijk is het de vraag wie gaat winnen. Uit de trailer blijkt in elk geval dat er uiteindelijk een duidelijke winnaar moet zijn. Fans kiezen dus alvast hun kant op sociale media.

Wie wint?
De hamvraag is natuurlijk wie gaat winnen. Hoewel Godzilla beschikt over wapens als de atomic breath, is Kong natuurlijk erg wendbaar en sterk. Hij heeft ook een bijlachtig wapen waarmee hij geen last van die atomic breath lijkt te hebben.



Wij zijn er nog niet helemaal over uit wie de strijd der titanen uiteindelijk gaat winnen. Stiekem is het ook wel de vraag of er echt een winnaar komt. Eigenlijk lijkt de mensheid de grote vijand te zijn.

In de synopsis staat immers dat er een samenzwering gaande is die ertoe kan leiden dat alle Titans, zowel de goede als de slechte, uitgeroeid worden. Hoe dan ook wordt Godzilla in de trailer neergezet als de slechterik; hij slaat door, vernietigt steden en Kong is de enige hoop van de mensheid om te overleven.

NieuwsFilm

meest populair