Harry Potter en de Wizarding World lijken als serie verder te gaan op HBO Max

Harry Potter en de Wizarding World lijken als serie verder te gaan op HBO Max

Dat komt als een verrassing: Harry Potter keert terug en wel via streaming.

Aankomende jaren verschijnen er waarschijnlijk nog drie films in de Fantastic Beasts-reeks en wat er daarna gebeurt met de Wizarding World-filmfranchise is nog onduidelijk. Nu lijkt het erop dat er wel een Harry Potter-serie gaat komen.

Het is The Hollywood Reporter die met het bericht komt dat Warner Bros. een live action-serie ontwikkelt voor op de streamingdienst HBO Max. Volgens THR zouden er eerste gesprekken hebben plaatsgevonden.

Harry Potter naar streaming
Volgens de bekendste entertainmentwebsite zouden meerdere Warner Bros.-medewerkers gesprekken hebben gehad met schrijvers om op zoek te gaan naar de mogelijkheden met de Wizarding World op streaming.

Overigens heeft THR ook om commentaar gevraagd bij Warner Bros. en een woordvoerder gaf aan dat er "geen Harry Potter-serie in ontwikkeling is bij de studio of voor de streamingdienst."

Voor Warner Bros. zou het een zeer slimme keuze om de succesvolle franchise uit te breiden naar het kleine scherm. Dit wordt al gedaan met het DC Extended Universe. Een serie in de Harry Potter-wereld zou waarschijnlijk flink de aandacht vragen.

Het voordeel is dat enkele acteurs uit de eerdere films eerder hebben aangegeven een terugkeer zeker te willen overwegen.

NieuwsFilm

meest populair