Algemeen

'Harry Potter'-fans reageren behoorlijk verdeeld op nieuws over een live-action serie

Niet iedereen vindt het even leuk.

door Jim Pedd om 06:30 in Algemeen
Gisteren hoorden we voor het eerst dat Warner Bros. kijkt naar de mogelijkheid van een serie in de Harry Potter-franchise. Niet iedereen blijkt daar even enthousiast over te zijn.

Het verhaal van Harry Potter werd bijna een decennium geleden al afgerond in de bioscoop. Maar Warner Bros. is echt niet klaar met de franchise. Kijk maar naar de Fantastic Beasts-films, maar mogelijk komt er dus ook een serie.

Live-action serie
Warner Bros. heeft nog geen enkele serie besteld, maar het verhaal van The Hollywood Reporter was in elk geval dat men schrijvers met hun eigen pitches laat komen.

Niet iedereen is daar blij mee, al zijn er ook mensen echt dolenthousiast:Toch is het niet heel vreemd dat er gekeken wordt naar een serie. De franchise is immens populair. De films en boeken hebben samen miljarden dollars opgebracht tot nu toe. Vreemd is het plan van Warner Bros. dus niet.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BillySavastano

Avatar

Die reactie van die haley st james onderaan laat weer meteen zien wat voor domme zielen er rond dwalen op Twitter... man man ben ik blij geen social media te hebben daar sterft volgens mij iedere dag gegarandeerd een hersencel

Arnold_FF7

Avatar

Je kan net zo goed schrijven sjw zijn woest dat J. R Rowling weer bij een project is betrokken.

Hoop wel dat ze met andere verhalen komen dan gewoon de films tot een serie maken

Savio

Avatar

Ik hoop dat ze de boeken veel exacter gaan volgen. Dat zal met name met De Vuurbeker voor veel meer duidelijkheid zorgen. De film ging echt van de hak op de tak. Daar hebben ze ook veel meer ruimte voor. Dat geldt ook voor alle karakters en gebeurtenissen, die wel in het boek voorkomen, maar zijn weggelaten in de films (de gebeurtenissen met de familie Duffeling. De ontmoeting met Draco bij Mallekin in de Wegisweg en later in de Zweinstein Expres, samen met Korzel en Kwast. Foppe, de plaaggeest en de ongein wat hij uithaalt. De gebeurtenissen rond de Vuurflits, uit de Gevangene van Azkaban. Winky de huiself, de gebeurtenissen op de camping tijdens het WK Zwerkbal, het WK zwerkbal zelf, de "lessen" van Perkamentus, aan Harry, die plaatsvinden in De Halfbloed Prins).
Het mooiste wat ik dan zou vinden, is dat je dan 7 seizoenen zal krijgen, ieder seizoen is 1 schooljaar.

NieuwsFilm

meest populair