Algemeen

Groen licht nadert: Ook 'Aquaman 3' staat al in de startblokken

Tevens de onderwatersuperheld krijgt een eigen trilogie...

door Arjen Rooseboom om 08:32 in Algemeen
Het lijkt een beetje voorbarig, maar met het aangekondigde Wonder Woman 3 in de steigers, lijkt Warner Bros. eveneens vaart te zetten achter die andere succesreeks rondom een bekende DC-held.

Er zijn namelijk plannen gemaakt voor een Aquaman 3, terwijl 2 nog opgenomen moet worden. Er wordt dus duidelijk bij de studio een toekomstvisie opgezet voor Jason Momoa en 'zijn' onderwaterwereld.

Dit suggereert dat het tweede deel naast hem meerdere (spin-off) verhalen over wellicht andere personages gaat opzetten.

Over het algemeen is dit een goede gewoonte voor filmmakers omdat het voor hen meer creativiteit mogelijk maakt. Ze weten tenslotte dat het eerste deel veilig is ontvangen en kunnen blijven experimenteren.

Actrice
Naast Momoa keert de controversiële Amber Heard (vooralsnog) terug en haar rol zou extra groot worden naast een nieuw vrouwelijk personage. Dit om de focus te verleggen naar meer feminisme en girl power.

Regisseur James Wan is ook weer van de partij, dus het zou goed moeten komen. Toch is dit geen garantie op herhaling van succes (kuch! WW84).

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nesh

Avatar

Eerst maar afwachten hoe deel 2 presteert? En in het kader van meer feminisme/girlpower vind ik AquaPerson een betere titel...

Master Of Films

Avatar

Nesh "En in het kader van meer feminisme/girlpower vind ik AquaPerson een betere titel..."
Ik ga voor AquaAndrogyn Smiley face
Hopelijk gaat Jason Momoa de eerste pansexuele onderwater superheld van Atlantis spelen waarbij hij zich laat slaan door Amber Heard.

Arjen "Toch is dit geen garantie op herhaling van succes (kuch! WW84)."
Hahaha Smiley face

baron nostalgia

Avatar

Meer feminisme en girl power alsjeblieft zeg deel 2 wordt zo ie zo een fiasco niet dat de media het laat merken dus deel 3 hoeft voor mij niet

eltorro

Avatar

Hopelijk wordt deel 2 hetzelfde als deel 1, zoveel spektakel zie je niet vaak in een film. Qua schaal was de film groter dan Avatar en Avengers Endgame.

@Filmtotaal "Naast Momoa keert de controversiële Amber Heard (vooralsnog) terug en haar rol zou extra groot worden naast een nieuw vrouwelijk personage.": Eerst werd er nog door jullie bericht dat haar rol veel kleiner zou worden in de film, wat is het nou? :P

Arnold_FF7

Avatar

Hmmm dit klinkt als een geweldig recept voor mislukking. Ik zal afwachten, maar heb zo maar het gevoel dat deze film net zo succesvol als wonder woman 84

NieuwsFilm

meest populair