Groen licht nadert: Ook 'Aquaman 3' staat al in de startblokken

Groen licht nadert: Ook 'Aquaman 3' staat al in de startblokken

Tevens de onderwatersuperheld krijgt een eigen trilogie...

Het lijkt een beetje voorbarig, maar met het aangekondigde Wonder Woman 3 in de steigers, lijkt Warner Bros. eveneens vaart te zetten achter die andere succesreeks rondom een bekende DC-held.

Er zijn namelijk plannen gemaakt voor een Aquaman 3, terwijl 2 nog opgenomen moet worden. Er wordt dus duidelijk bij de studio een toekomstvisie opgezet voor Jason Momoa en 'zijn' onderwaterwereld.

Dit suggereert dat het tweede deel naast hem meerdere (spin-off) verhalen over wellicht andere personages gaat opzetten.

Over het algemeen is dit een goede gewoonte voor filmmakers omdat het voor hen meer creativiteit mogelijk maakt. Ze weten tenslotte dat het eerste deel veilig is ontvangen en kunnen blijven experimenteren.

Actrice
Naast Momoa keert de controversiële Amber Heard (vooralsnog) terug en haar rol zou extra groot worden naast een nieuw vrouwelijk personage. Dit om de focus te verleggen naar meer feminisme en girl power.

Regisseur James Wan is ook weer van de partij, dus het zou goed moeten komen. Toch is dit geen garantie op herhaling van succes (kuch! WW84).

NieuwsFilm

meest populair