3 nieuwe films op Netflix die nu of heel snel te zien zijn

3 nieuwe films op Netflix die nu of heel snel te zien zijn

Veel gaafs komende tijd op Netflix.

Iedere week komen er flink wat nieuwe films uit op Netflix. Soms grote titels met grote Hollywoodnamen, maar vaker kleinere films die zomaar de moeite waard kunnen zijn. Hieronder een aantal films die misschien al zijn verschenen, of juist heel snel online komen.

The White Tiger

Regie: Ramin Bahrani | Hoofdrollen: Priyanka Chopra, Mahesh Manjrekar, Aaron Wan, Raj Kumar Yadav, Swaroop Sampat, Vijay Maurya, Adarsh Gourav | Kijk nu



In deze goed ontvangen Indiase dramafilm, gebaseerd op de bestseller, gebruikt de ambitieuze chauffeur van een rijke Indiase familie zijn verstand en sluwheid om te ontsnappen aan armoede en ondernemer te worden.

Space Sweepers

Regie: Jo Sung-hee | Hoofdrollen: Song Joong-ki, Kim Tae-ri, Jin Seon-kyu, Yoo Hae-jin | Vanaf 5 februari



De bemanning van ruimteschip Victory is nog altijd blut en wanneer de vernietiging van de Aarde nabij is, proberen ze snel wat geld bij elkaar te krijgen. Ze willen de wereld niet redden, maar met voldoende welvaart in het verschiet zouden ze het zomaar wel kunnen gaan doen.

The Dig

Regie: Simon Stone | Hoofdrollen: Ralph Fiennes, Carey Mulligan, Danny Webb, Monica Dolan, Paul Ready, Peter McDonald | Vanaf vrijdag



The Dig is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijver John Preston. Dit boek leest als een verslag over een bijzondere archeologische opgraving in het Engelse plaatsje Sutton Hoo in 1939. In het verhaal van Preston volg je een vrouw die helpt bij het opgraven van een spectaculaire vondst.

NieuwsFilm

meest populair