Celebrity

Bella Thorne geeft je een flinke inkijk op Insta-beelden

De actrice is 23, maar zit al 17 jaar in het vak.

door FilmTotaal om 09:05 in Celebrity
Al in 2003 was de toen nog piepjonge Bella Thorne te zien als figurant in de komedie Stuck on You met namen als Matt Damon en Eva Mendes. Daarna ging het snel met de in het oog springende celeb-carriere.

In dat jaar was ze pas zo'n zes jaar oud en enkele jaren daarna volgden kleine optredens in de komedieserie Entourage, de dramaseries The O.C. en My Own Worst Enemy. Haar grote doorbraak kwam met de originele Disney Channel-serie Shake It Up, met haar rol als de ambitieuze jonge danser CeCe Jones.

Toen die serie was afgelopen, in 2013, was Bella alweer heel wat bijrollen in films en series verder en ze werd steeds populairder, maar echt voet aan de grond kreeg ze niet als actrice. Nog altijd zijn films als The Duff, Blended, The Babysitter en Midnight Sky haar grootste titels.

Dan maar helemaal anders
De afgelopen jaren zagen we Bella uitgroeien tot een soort sekssymbool die steeds een stapje verdergaat op bijvoorbeeld Instagram. Op dit moment kun je je zelf afvragen of ze soms niet te ver gaat, maar klaarblijkelijk heeft ze er ook gewoon bijzonder veel plezier in.

Via onderstaande beelden zie je hoe Bella de aandacht vestigt op haar huid, met een dubbele boodschap lijkt het. Enerzijds zegt ze blij te zijn dat ze minder last heeft van huidproblemen, aan de andere kant verplaatst de aandacht zich opzettelijk naar andere zaken. Allemaal nog redelijk onschuldig voor Bella.


Zien hoe de 23 jarige Bella Thorne eruitziet met de flink in kijk? Check dan hier de beelden op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair