Celebrity

Actrice Elizabeth deelt halfnaakte sneeuwfoto's via Twitter

'The Celebrity Apprentice'-winnaar Piers Morgan haalt uit naar de actrice.

door FilmTotaal om 12:01 in Celebrity
We zien wel vaker kiekjes langskomen van het 55-jarige model en actrice Elizabeth Hurley. Op haar Instagram-pagina deelde zij nu weer eens een foto van zichzelf, maar dit viel niet in de smaak bij de Good Morning Britain-presentator Piers Morgan.

Hurley, o.a. bekend van Bedazzled en Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, heeft flink was volgers, namelijk bijna 2 miljoen. Zij wist met een tweetal foto's, van haar lol in het winterwonderland, waarin ze slechts een bikinibroekje en een grote bontjas draagt, dan ook ook maar liefst zo'n 275 duizend 'likes' te verzamelen.

Kritiek
Ondanks het feit dat de foto voornamelijk dus goed werd onthaald, kwam er ook wat kritiek op van sommigen, waaronder ook Morgan: ''Waarom doe je dit Liz?'' begint hij. ''Is dit niet griezelig? Volgens mij ben je uit op aandacht''.

Ook vroeg Morgan zich af wie de foto gemaakt heeft: ''Wie heeft de foto gemaakt? Heb je je 18-jarige zoon hiervoor gevraagd? Doe gewoon normaal en trek kleren aan''.

Antwoord
Hurley kwam voor zichzelf op: ''Ik weet dat de sensatiepers wel vaker fouten maakt, maar deze foto's zijn genomen door mijn 80-jarige moeder. Ik weet niet zeker of je je nu beter voelt''. Hier voegde ze ook nog een kus-smiley aan toe.

De twee foto's zijn hier te bekijken!

NieuwsFilm

meest populair