'Wonder Woman 1984' geeft enorme boost aan HBO Max

'Wonder Woman 1984' geeft enorme boost aan HBO Max

HBO Max groeide door de komst van Wonder Woman 1984 razend snel.

De streamingdiensten Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ hebben alle drie minimaal 100 miljoen abonnees. Netflix zit zelfs al over de 200 miljoen. Het lijkt er verdacht veel op dat HBO Max komend jaar gaat aansluiten.

Eind 2020 had de streamingdienst HBO Max van WarnerMedia, ook eigenaar van Warner Bros. en de betaalzender HBO, zo'n 17,2 miljoen abonnees. Op 25 december werd Wonder Woman 1984 online gezet en dat heeft een behoorlijke impact gehad.

Op dit moment heeft HBO Max namelijk al 37,7 miljoen abonnees en als daarbij de abonnees van de zender HBO Max worden opgeteld dan zijn dat er in totaal 41,5 miljoen. En dat is een flinke stap vooruit.

Flinke groei aankomende maanden
Overigens zouden ook de series The Flight Attendant en The Undoing hebben bijgedragen aan de groei, en met de verschijning van enkele grote bioscoopfilms komende maanden zal het aantal abonnees waarschijnlijk snel toenemen.

Komende tijd worden namelijk grote bioscooptitels als The Little Things, Tom and Jerry, Godzilla vs. Kong, Mortal Kombat, The Conjuring: The Devil Made Me Do It en The Suicide Squad op HBO Max gezet.



NieuwsFilm

meest populair