'Black Panther'-actrice ziet kans op (digitale) terugkeer Chadwick Boseman

'Black Panther'-actrice ziet kans op (digitale) terugkeer Chadwick Boseman

Chadwick Boseman terug als Black Panther in tweede deel??

In Black Panther (2018) had de verleden jaar overleden acteur Chadwick Boseman uiteraard de hoofdrol en vooralsnog moet in 2022 een vervolg op die film komen.

De grote vraag is hoe Marvel Studios en de cast & crew om willen gaan met de situatie dat Boseman niet terugkeert. Een digitale terugkeer leek al te zijn uitgesloten en zijn personage T'Challa zal niet door iemand anders gespeeld worden.

Nu laat actrice Angela Bassett weten dat ze toch ergens een mogelijkheid ziet de terugkeer van Boseman. In gesprek met Entertainment Tonight zei ze dat Wakanda een land als geen ander is.

Wakanda biedt mogelijkheden
"Dat is interessant. Nou, ik heb er niet over dat idee nagedacht, maar het is natuurlijk Wakanda en ze zijn, wat betreft technologie, zo ver voor op de rest van de wereld dat ze daar iets mee zouden kunnen doen," aldus Bassett.

Wie weet kan er iets met archiefbeelden of digitaals gedaan worden. Of een dergelijke situatie gaat ontstaan valt nog te betwijfelen, aangezien het voor velen - ook bij collega-cast & crew - het overlijden van Boseman onverwachts kwam en daarmee extra gevoelig ligt. Disney en Marvel Studios zullen de acteur ongetwijfeld gaan eren in de film die gepland staat voor de zomer van 2022.

NieuwsFilm

meest populair