Rebel Wilson ziet er heel anders uit na gigantisch gewichtsverlies

Rebel Wilson ziet er heel anders uit na gigantisch gewichtsverlies

De actrice krijgt ineens veel meer aandacht.

Rebel Wilson, o.a. bekend van Jojo Rabbit, is gigantisch afgevallen. De actrice besloot beter voor zichzelf te gaan zorgen. Zo is ze o.a. meer gaan sporten en gezonder gaan eten. Het resultaat mag er zijn: ze is al zo'n 30 kilo afgevallen en dat valt de mensen om haar heen ook op.

Tijdens een recent interview liet de Pitch Perfect-actrice zich erover uit: ''Ik wordt nu ineens heel anders behandeld, voornamelijk door mannen. Het verschil is echt gigantisch met voorheen''.

Choquerend
''Het is interessant om te zien hoe mensen nu met me omgaan'' gaat de actrice verder. ''Een jaar geleden keek niemand naar mij om. Maar nu ik af ben gevallen en slanker ben wordt ik vaker benaderd''.

''Dan wordt me gevraagd of ik misschien hulp nodig heb met mijn boodschappen of wordt me de deur opengehouden. Is dit normaal?''

Belangrijk?
Ook vindt Wilson het opvallend dat mensen zich zo bezig houden met haar gewichtsverlies: ''Het is typisch om te zien hoe gefascineerd iedereen in mijn transformatie was, en nog steeds. Er zijn zo veel meer belangrijke dingen die zich op dit moment in de wereld afspelen, dat verdient onze aandacht''.

Zie hier hoe Rebel Wilson er nu uitziet!

NieuwsFilm

meest populair