Trailer 'Godzilla vs. Kong' hint mogelijk al naar vijfde film in het MonsterVerse

Trailer 'Godzilla vs. Kong' hint mogelijk al naar vijfde film in het MonsterVerse

Na Godzilla vs. Kong moet het MonsterVerse gewoon doorgaan.

Miljoenen zagen de trailer voor de eerste grote blockbuster van 2021: Godzilla vs. Kong. En in die film staan zeker grote dingen te gebeuren, met onder meer een clash tussen Godzilla en King Kong. Maar ook na die clash gaat het MonsterVerse verder.

Dit lijkt de trailer voor de vierde film in de franchise wel een beetje te suggereren. In de beelden zien we onder meer dat de mensheid King Kong van zijn eiland heeft gehaald en dat Godzilla zich meldt voor een flink onderonsje.

Hint naar vijfde film in MonsterVerse
Op dit moment is er officieel nog niets bekend over een vijfde film in de reeks. Toch lijkt er een hint te zijn naar meer. In de trailer wordt namelijk duidelijk gemaakt dat King Kong gevangen is genomen omdat er "iets aankomt", dat waarschijnlijk niet met Godzilla heeft te maken.

Er lijkt dus ook een andere dreiging te zijn en het is nu nog onbekend wat Monarch heeft ontdekt waarvoor ze King Kong nodig hebben. Er zijn daarvoor meerdere mogelijkheden voor een volgende film. Zo zou King Ghidorah als de robot Mecha-Ghidorah terug kunnen keren, zoals in de Toho films.

Maar zo kunnen er ook andere kaiju ontwaken die nog krachtiger zijn. Eventuele prequelfilms zijn uiteraard ook niet uitgesloten. Duidelijk is wel dat de clash tussen de giganten een slachtoffer gaat eisen. De eerdere poster voor Godzilla vs. Kong beloofde dat "One Will Fall".



NieuwsFilm

meest populair