Net gedouchte Sylvie Meis in strak zwarte bodysuit op Insta-foto

Sylvie Meis is weer prachtig mooi op Instagram.

Verleden jaar dook Nederlandse celeb, overigens ondertussen meer Duitse celeb, Sylvie Meis nog op in Wer weiß denn sowas?, maar in tv-series of films was ze niet te zien. Fans zullen dit waarschijnlijk wel willen, maar dat lijkt op korte termijn niet te gaan gebeuren.

Sylvie had haar laatste rol in de Duitse jeugdfilm Misfit waarin ze gestalte gaf aan het personage Direktorin Himmelmann. Wat betreft Nederlandse producties kwam ze tot op heden niet verder dan de romkom Pista! uit 2003 en de tv-serie Costa! uit 2002 tot en met 2004.

Focus op Instagram?
Maar wat betreft de invulling van haar carrière zal Sylvie waarschijnlijk niet veel te klagen hebben. Ze is bijvoorbeeld model voor vele merken, recent nog voor een ondergoedlijn van de Aldi.

Op een nieuwe foto zien we haar in een bodysuit dat haar om het lijf gegoten zit. Klaarblijkelijk komt ze ook net onder de douche vandaan, of heeft ze voor de foto haar hoofd gewoon even onder de kraan gehouden. Wie zal het zeggen. "Almost Weekend 🤍🖤, aldus onze mooie Sylvie.


De foto van 42 jarige Sylvie Meis in bodysuit zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair