'Sinister'-ster en -regisseur maken samen gloednieuwe horrorfilm 'The Black Phone'

'Sinister'-ster en -regisseur maken samen gloednieuwe horrorfilm 'The Black Phone'

Over een gekidnapte jongen in een kelder en een niet aangesloten telefoon die plots gaat.

Ethan Hawke gaat opnieuw aan de slag met regisseur Scott Derrickson, met wie hij in 2012 de succesvolle griezelfilm Sinister afleverde. Ze gaan voor Blumhouse de nieuwe horrorfilm The Black Phone maken.

De film wordt gebaseerd op een kort verhaal van Joe Hill, waarin een jongen wordt gekidnapt en opgesloten in een geluidsdichte kelder, waarin de resten van eerdere slachtoffers te vinden zijn. Er is ook een antieke, niet aangesloten telefoon die 's avonds plots afgaat. Het zijn de doden die contact proberen te maken.

Cast & crew
Hawke, die de kidnapper zal gaan spelen, komt terecht in een cast bestaande uit Mason Thames, Madeleine McGraw en vermoedelijk ook Jeremy Davies. Regsiseur Derrickson schreef het scenario van The Black Phone samen met C. Robert Cargill, die ook meewerkte aan Sinister.

De productie van The Black Phone gaat volgende maand van start in North Carolina. Daarna zal Hawke zich storten op de nieuwe Disney+/Marvel-serie Moon Knight, waarin hij overigens wederom een schurk zal gaan spelen.

The Black Phone heeft op dit moment nog geen beoogde releasedatum. Verwacht de film op z'n vroegst ergens in 2022.

NieuwsFilm

meest populair