Algemeen

Nieuwe trailer Ghost Rider

door Jens Holierhoek op 04.10.2006 om 23:00 in Algemeen
De nieuwste trailer van Ghost Rider staat online. In de met special-effects bezwangerde comic verfilming verkoopt Nicolas Cage zijn ziel aan de duivel om zijn vader van de dood te redden. Echter is wel het gevolg dat deze Johnny Blaze voortaan door het leven gaat als Ghost Rider, een met de zoon van de duivel (Wes Bentley) vechtende motormuis.

Eva Mendes, Matt Long, Sam Elliott, Peter Fonda and Donal Logue maken tevens hun opwachting in de door Mark Steven Johnson’s geschreven en geregisseerde film. Vanaf 16 februari 2007 is Ghost Rider te zien in de Amerikaanse bioscopen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

R3puls3

Avatar

Ziet er verdomde goed uit gewoon, ik kan niet wachten totdat ik deze kan gaan zien... Smiley face

Dukat

Avatar

Ik had vroeger nog een stripboek van de Ghost Rider. Toen ging hij op pad met een spook-cowboy. Ik verheug me er enorm op.

Groundhog

Avatar

Damn, ik ben verrast. Ik moet nog zien of het uiteindelijke resultaat écht goed wordt, maar op dit moment ziet er wel vet uit. :Y

Jildert

Avatar

Lijkt me wel een goede film! Ik vraag me alleen waarom al die lekkere vrouwen altijd op Cage vallen, zo knap is die toch niet.

Capone

Avatar

Zoals Arnold Schwarzenegger in The Running Man zou zeggen:

"What a hothead!"

merijnsa

Avatar

Wel aardig, wordt er niet warm of koud van eigenlijk.

Aardbei

Avatar

Lijkt me wel een leuk filmpje Smiley face ziet er hot uit! (haha 8-))

Jildert "Lijkt me wel een goede film! Ik vraag me alleen waarom al die lekkere vrouwen altijd op Cage vallen, zo knap is die toch niet."


Uitstraling... ;)

NieuwsFilm

meest populair