Lindsay Lohan helpt fan uit de kast te komen maar wil nu dat de TikTok-video verdwijnt

Lindsay Lohan helpt fan uit de kast te komen maar wil nu dat de TikTok-video verdwijnt

De actrice heeft de twintigjarige Alana geholpen om uit de kast te komen maar reageert nu behoorlijk vreemd.

Lindsay Lohan heeft een TikTok-gebruikster voor wie zij een Cameo-video heeft gemaakt gevraagd om deze offline te halen. In de video moedigde de Mean Girls-actrice de twintigjarige Alana - min of meer op verzoek - aan om uit de kast te komen bij haar ouders.

Cameo is een site waarop fans een korte, persoonlijke videoboodschap kunnen bestellen van hun favoriete celebrities. Ook Lindsay Lohan schnabbelt tegenwoordig wat bij via dat platform, zo viel Alana op.

Op TikTok vertelde Alana eerder dat zij op het punt stond op uit de kast te komen bij haar ouders. Het leek haar leuk om Lohan te vragen die boodschap voor haar op te nemen. "Zou dat niet een iconisch zijn?" vroeg Alana zich hardop af.

En hoewel Lohan keurig een Cameo-video voor Alana heeft opgenomen, vond ze het niet aan haar om zo'n belangrijke boodschap te brengen.

"Hoi Alana, Lindsay Lohan. Ik weet dat je op het punt staat om een grote stap te nemen door je ouders te vertellen wie je werkelijk bent en dat je wilt dat ze accepteren wie je bent - en ik vind dat je die stap zelf moet zetten. Als dit vanuit jezelf doet, zul je een hoop kracht voelen. Het is belangrijk dat je bent wie je daadwerkelijk bent, dat je van jezelf houdt en dat als uitgangspunt kunt nemen als je dit aan je ouders vertelt", zegt de beroemdheid in de video die ze voor Alana heeft opgenomen.

Een mooie, aanmoedigende boodschap dus. Alana besloot deze video te delen via TikTok en al snel kreeg deze meer aandacht dan gedacht. De fan zag zich dan ook genoodzaakt om toch zelf in gesprek te gaan met haar ouders, en zeker voordat zij de video eerder onder ogen zouden krijgen.

@shhlana

Reply to @olivialaliberte ##lindsaylohan ##lgbt ##bi ##queer ##comingout ##fyp

♬ original sound - alana

Lohan niet blij met aandacht?
Haar ouders reageerden gelukkig zeer positief op Alana's coming-out.

Lohan bleek achteraf echter minder blij met het feit dat Alana haar video had gedeeld via TikTok. Alana ontving namelijk een privébericht via Cameo waarin de actrice haar verzocht om de video offline te halen. "Deze video was privé en alleen voor jou bedoeld", schreef ze.

Alana laat in de Amerikaanse media niet op Lohans verzoek in te gaan en vindt het maar vreemd dat ze zo reageert. "Ik heb immers precies bereikt wat ik wilde bereiken", aldus de studente.

Cameo heeft laten weten iedereen vrij is om de bestelde video's - onbewerkt - te delen via internet.

NieuwsFilm

meest populair