'Nog een 'The Walking Dead'-film op komst'

'Nog een 'The Walking Dead'-film op komst'

Het gerucht gaat dat er nog een film komt, rond Daryl Dixon.

Komende lente wordt eindelijk begonnen met de opnames van een film in de The Walking Dead-franchise. Dan kunnen we in 2022 Rick Grimes weer zien, ditmaal op het witte doek.

Maar er lijkt zomaar eens meer op komst te kunnen zijn. Volgens Daniel Richtman wordt er ook gekeken naar een film rond Daryl Dixon, het personage dat zijn debuut maakte in de derde aflevering van The Walking Dead.

Een solofilm?
Daniel Richtman, die regelmatig met dit soort geruchten naar buiten komt, meldt nu dus dat er mogelijk een film rond Daryl komt. Die zou dan het oorsprongsverhaal van de held moeten vertellen.

Interessant klinkt het wel, maar de vraag is hoe waarschijnlijk dit is. Er komt namelijk ook een volledig nieuwe serie rond Daryl, die in de loop van 2022 van start zou moeten gaan.

In die serie zien we Daryl en Carol op een reis vertrekken door het post-apocalyptische Amerika. Waarom ze vertrekken is natuurlijk nog de vraag. De komst van de film zal vermoedelijk afhangen van de prestaties van de film rond Rick Grimes.

Overigens is het wel de vraag wie eventueel de rol van Daryl zou kunnen spelen in een oorsprongsfilm. Acteur Norman Reedus is al tien jaar te zien als Daryl, dus een jongere 'zelf' spelen is wat complex misschien.

NieuwsFilm

meest populair