Elizabeth Hurley geeft zichzelf weer prijs in krappe bikini's op Insta-foto's

Elizabeth Hurley geeft zichzelf weer prijs in krappe bikini's op Insta-foto's

De actrice uit Bedazzled en Austin Powers.

De actrice, celeb en bikini-verkoper Elizabeth Hurley gaat alweer een aantal jaartjes mee in de filmwereld. Ze debuteerde al in 1987 in de film Aria en kreeg haar eerste grote Hollywood-filmrol in Passenger 57 met Wesley Snipes.

Maar de Hollywood-dagen van Elizabeth zitten er eigenlijk een beetje op. Zo nu en dan duikt ze nog in kleinere series en films, en haar meest recente opvallendste rol had ze even geleden in de Marvel-serie Runaways als het personage Morgan le Fay.

Voor komende jaren lijkt ze weinig echt spannends te gaan doen. Ze heeft de films Father Christmas Is Back met Kelsey Grammer, April Bowlby en John Cleese en The Piper met Mia Jenkins en Jack Stewart al opgenomen.

#pretendvacation in vele bikini's
Recent was er wat kritiek op haar weinig verhullende foto's op social media, maar daarvoor heeft Elizabeth een geldige reden voor. Ze heeft namelijk bikini's te verkopen voor haar eigen badmodelijn.

Ook op een aantal nieuwe foto's en een video op Instagram laat Elizabeth weer flink wat zomerse kiekjes zien. Ze plaatst komende dagen een hele reeks oudere beelden, in het kader van #pretendvacation.


Wil je de 55 jarige Britse Elizabeth Hurley in de nodige bikini's zien? Bekijk dan nu de foto's hier en hier en een video op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair